17/10 – om vad som fick min manliga förkylning på fall.

16/10 - om dålig fog.
Dagsens tips: samla sjukdomarna på hög.

Av tre smärtsamma ting (föda barn, förkylning, dilatation/cystoskopi (i urinröret)) är ett värre än de andra. Gissa vilket. Jag kan ledtråda med troligt oerfaren läkare, två bedövningssprutor som inte tog, blod ål over och tårar i nästan samma mängd. Att jag pga min manliga förkylning sjukskrivit mig (och vabbar för EmmaLi som fått en egen variant av samma förkylning) de timmar som återstod av dagen får sättas på framförsiktskontot. Men ärligt? Inte ska det väl göra så jefla ont att katetra sig?!

16/10 - om dålig fog.
Dagsens tips: samla sjukdomarna på hög.
14 comments Lägg till din
  1. Jag har gjort det flera gånger (har ju fött barn med diskbråck 😉 men aldrig har det varit såhär?! Är faktiskt rätt säker på att nåt blev fel. I vilket fall ska det ju inte blöda så jag känner att jag blir alldeles varm på skinkorna?!

  1. Jag börjar bli rätt säker på att han gjorde fel, mycket fel, och hoppas nu bara att han inte förstörde nåt (ju trasigare urinröret blir, ju svårare blir det väl att få saker fungera som de ska…?!)…

 1. Vill absolut inte uppvigla men jag känner starkt för att besöka den avdelningen och ”prata lite” med en viss läkare!

  Inte okej att göra min fru illa!

 2. När hände detta? M sa inget när vi barnvallade till Willys igår… så var det idag? Bättre nu? Ska jag katrera doktorn åt dig? Don’t mess whith my kids!!!

  1. Det var idag. Å nädå, inte katetra snälle doktorn inte. Han har nog haft nog med djävulskap i sitt liv (kurd från Turkiet). Men omtanken värmer!

   Krams! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *