10 comments Lägg till din
  1. Tack för omtanken iaf!

   Jag älskar ju Apple (har aldrig blivit besviken på poddar eller phone och bara det faktum att jag aldrig behöver oroa mig för virus eller lämna datorn på service – den går ju inte sönder – väger upp för att den är dyrare)! Men kan ändå inte bestämma mig. Det är trots allt en ohemul mängd riksdaler…

  1. Jajemen! Den är öppnad och lilla macfisk är ju så jäkla söt!

   Däremot… enkel?! Tja.. jag har ju suttit hela kvällen och inte lyckats få till ett enkelt blogginlägg! Allt måste ju läras från scratch. Nu var det bildkomprimering jag försökte lösa den krångliga vägen. Måste lära mig att mac är enkelt – tänk enkelt 🙂

   ps. men en sån smal sak som; var är delete-knappen liksom?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *