23/10 – om den dåliga nosuppdateringen.

22/10 - om Skavlan.
24/10 - om summerade höjdpunkter.

Ujuj. Det tappas besökare och läsare när jag slöar med uppdateringar och slarvar med ”återläsning”. Bättring bums från min sida (när jag inte har kort rast på jobbet 😉 och till dig tappra återkommande gäst; TACK och LÖV!


  edit 19:18

Jag är bara så förbaskat trött hela tiden… kroppen håller på att acklimatisera sig till arbetslivet med allt vad det innebär av långa dagar och hårda betonggolv, för att inte tala om miljarders med nya baciller. Varannan dag känns som en sjukdomsdag men som tur är lägger jag febertopparna på ledigheterna 🙂

22/10 - om Skavlan.
24/10 - om summerade höjdpunkter.
13 comments Lägg till din
 1. Ja usch det är ingen lek att jobba långa dgr och sen hämta barn, handla laga mat mm. Då blir man trött och speciellt i början innan man acklimatiserar sig som du säger. (Jag har ju redan hunnit jobba flera år efter mammaledigheten)

  Ha det så bra!! Kram:)

 2. Att bloglovin dessutom bråkar gör ju inte saken bättre, får inte ens dagsmail varje dag längre *morr* vill ju ha mail för varje nytt inlägg i bloggarna… Finns det nån annan sån tjänst som fungerar bättre?

  1. Jag har inte varit vän med bloglovin på länge fast nu har jag hittat ett tillägg i Safari som gör att jag kan slippa reklam och plötsligt blev det inte lika outhärdligt att gå in på deras sajt! Tidigare har det bara varit en stor Britney Spears över hela altet så fort jag försökt röra mig. Men nu! Hur bra som helst! Fast jag har iofs inte valt att få mail (alldeles för många bloggar där för att det ska funka!) så just den funktionen kan jag ingenting om.

   Rena RSS-prenumerationer ska ju funka. Men jag vet inte hur?

   ps. Jag hittade ett tillägg (gratis förstås) som gjorde att jag kan slippa Tickern på FB. Kanske inte är så dumt med Mac iaf om du tänker efter 😉

 3. Jag ligger vansinnigt efter. Så blir det när man inte öppnar datorn på hela helgen, men jag har dig på min lista så du kollas av då och då – jag lovar.

  Vad gäller begagnat så tycker jag det lät som en vansinnigt bra idé. Jag och Tradera är nämligen inte bästa kompisar, så jag köper bra mycket hellre av dig. För nej, jag tycker inte det är värt att köpa enbart nya kläder till så små personer.
  Kan för övrigt tillägga att båda Nova Star plaggen i bloggen som A hade var begagnade.. 😉
  Men det är klart jag köper av dig, så maila över vad du hade tänkt dig! 🙂

  1. Du ligger på min lista också, det vet du 🙂

   Men åh så kul att du vill ha lite Maali- och Millakläder! Jag mailar dig (fast det kan ju ta ett tag som du förstår!)! Å du, av en slump så tror jag nästan alla kläderna kostar typ exakt samma som det kostar att skicka dom, å då bjuder jag på frakten! 😀

   Krams!

 4. Förstår att du blir trötter nu när du jobbar. Men jag är en trogen läsare och sviker dig inte för att du inte nosar hela tiden.
  Har själv vart kass senaste tiden pga av min j*vla galla som bråkar hela tiden 🙁

  Hoppas du får en skön måndagseftermiddag nu Kramar

  1. Om du visste vad jag är orolig för dina stenar Linda!! Men nu har jag tolkat det som att du iaf fått en slags akuttid? Och FK gick bra också? Så jäklans kul!

   Jag hänger ju med såpass bra i ditt liv med hjälp av FB men jag kan ändå inte hålla mig från att snoka i bloggen lite ibland ändå. Det är ju ändå genom den jag ”känner” dig bäst 🙂

   Massa kramar och krya-på-önsk och väckväck med ont och vakna nätter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *