27/10 – om virrpanna hedbert…

26/10 - om språngmarscher.
Dagsens tips: håll avståndet i trafiken.

…lyckats hitta sitt ”på praktiska stället placerade” busskort i tid hade hon inte behövt köra raKET till jobbet imorse. Det går alltså inte att skylla på köksklockan att jag var tvungen att vara miljöbov idag. Skit också. Fast det var såklart bättre att kortet höll sig undan idag än igår, när vi hade bilen på verkstad!

Plånkan var förresten också borta – den visade sig ha luggit kvar i en jackficka på en jobbjacka – så jag körde olagligt dessutom. Eller det är kanske inte böter på att köra utan (medhavt) körkort längre?

26/10 - om språngmarscher.
Dagsens tips: håll avståndet i trafiken.
10 comments Lägg till din
  1. Jajemensan! En minut efter att det var försent att rusa mot hållplatsen kom jag på att det fanns ytterligare ett ytterfack på nya väskan…

 1. Du är inte ensam om det där kan jag lova. Så ser det ut hos oss varje morgon. Barnet står redo i dörren och virrpannan mamma får springa 150 varv i lägenheten.
  Sen när jag har lämnat barnet på dagis får jag ta svängen förbi hemma för att jag har glömt något. Idiotiskt. Blir så trött på mig själv vareviga gång… 😉

   1. Knappast unik.. 😉 Hade en gammal kollega en gång i tiden som var några snäpp värre. Så pass att hon kom till jobbet med soppåsen istället för datorväskan några gånger. Eller när hon kom till innebandyträningen med tennisracket.
    Eller den gången hon glömde att lämna dottern på dagis och åkte och parkerade bilen i garaget på jobbet… 😉

    Så jag tror vi är ganska ofarliga än så länge… 😀

    Och du, BLÄ för det där med namn. Där kan vi snacka vilse i pannkakan.

    1. Säg att hon var gravid? Eller ammade? Jag dööör så förvirrad kvinna!! Hur var hon att jobba med? kan jag inte låta bli att undras 🙂

     ps. hoppas hon kom på att hon inte varit på dagis INNAN hon gick ur bilen i garaget (för att vara seriös och ta udden ur det humoristiska i att vara virrig så tror jag det var på ett liknande vis det gick till när en mycket liten flicka dog inlåst i en bil. hennes pappa hade glömt henne där… fruktansvärt. jag blir alldeles förkrossad bara jag tänker på den där hemska historien från Danmark och hoppas hoppas hoppas så att hon bara sov.)?

 2. Skyll på hösten. Väldigt många blir förvirrade när ljuset börjar dra sig bortåt och mörkret gör sig påmint. Om du nu inte råkar höra till de som drabbas av sådant kan du ändå använda det som en ursäkt. 😉

  Mini tackar för rådet att fortsätta sitta, förresten. 😉
  Kram!

 3. Tror att vi är lite virriga vi mammor för att vi måste hålla ordning på så himla mycket. Inte konstigt att det blir kortslutning ibland!:) Häromdagen ringde min man till jobbet och undrade om dottern verkligen skulle ha gympa den dagen. Ok, hon har ju bara haft gympa måndag och torsdag sedan slutet av augusti…
  Det där med döden är inte lätt. Jag har alltid varit för kistbegravning, men när pappa gick bort så blev det helt plötsligt förskräckligt med kistbegravning. Nu vill jag bli kremerad. Min farbror hade valt minneslunden av den enkla anledningen att han inte ville att någon skulle ha bekymmer om hans grav. Han hade ingen egen familj och ville inte lägga över det på sina syskon eller oss syskonbarn.
  Kram

  1. Fast jag har å min sida alltid varit så här dålig på att hålla koll på mina grejer. Föräldrarollen har faktiskt tvingat mig skärpa till mig – men nu var det ju mitt eget busskort och inte ungarnas mössor som var borta; mössor har jag stenkoll på (läs: har sett till att det finns så många så att en eller ett par kan försvinna utan att det blir kaos 😉

   Ja. Det är verkligen svårt. Men behöver kanske inte vara det. Egentligen. Din farbror resonerade klokt tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *