29/10 – om prioritering av tv-serier.

Dagsens tips: håll avståndet i trafiken.
30/10 - om EmmaLi silverpingvin!

En trevlig kvällsätning med lagda barn fick oss att ta till flaskan (jag äger kanske stans minsta butelj Cointreau) och jag valde bort säsongspremiären av Downton Abbey – finns ju svt play! – men nu sitter vi iaf framför tv:n och en annan premiär: Boardwalk Empire. Steve Buscemi är en favorit och mina fyra cl är slut.

Trevlig helg hojtas från Morkullan! Imorron är min lördag!

Dagsens tips: håll avståndet i trafiken.
30/10 - om EmmaLi silverpingvin!
6 comments Lägg till din
 1. Hade glömt att Downton Abbey skulle börja och blev så glad. Sen kände jag plötsligt en stor leda halvvägs in och blev inte alls ledsen när jag fick besök och därför nödgades stänga av. Vet inte hur det blir i fortsättningen. Är ju väldigt förtjust i skådisen Maria Doyle Kennedy men är ändå inte säker på att jag vill följa de rätt förutsägbara förvecklingarna med henne som den obehagliga mrs Bates.

 2. Hämtar hem alla serier jag vill se. Kollar när det passar mig 🙂 Följer nog en så där 15-20 serier så jag har att göra. Sällan en tråkig afton här om man säger så!

  Hoppas din måndag vart bra? Kram

  1. Shit! Sådär många hade jag aldrig orkat se! Fast så har jag inte heller brytt mig om att lära mig hur man laddar hem filmer eller serier (eller musik) så det blir till att passa programtabellen för det som inte tillhandahålls via Play-kanaler på nätet 🙂

   Tack detsamma!
   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *