30/10 – om EmmaLi silverpingvin!

29/10 - om prioritering av tv-serier.
31/10 - om en biopremiär.

Vi lämnar strax Falkenberg med en liten silverpingvin i bagaget! Två längder à 8 meter ryggsim (10 meter räcker), tio sekunder ryggflyt (nästan alla barnen i gruppen flöt som små korkar hela blinka lilla stjärna!), hämta upp en sak på botten (med båda händerna, på grunt vatten) samt diverse skutt-i och doppövningar (Marina kan nog hjälpa ge exakt märkesbeskrivning!) och en stolt liten simmerska kan nu nåla upp sitt sjätte (sjunde?)* simmärke hemma. Pappa å mamma är också stolta! Å fröken lite tror jag 🙂

* åttonde märket visade det sig, när jag kom hem å räknade!

29/10 - om prioritering av tv-serier.
31/10 - om en biopremiär.
14 comments Lägg till din
 1. Duktiga tjejen!!! Hoppas att allt är bra med er i höstmörkret… I lundby verkar oturen inte ge med sig, den VÄRSTA månaden har passerat och nu kan det bara bli bättre… Skulle så gärna vilja träffa er, hur har ni det i veckan? KRAM

  1. Ska hälsa henne ditt snälla skriv!

   Nästa vecka är skitkass ur träff-synpunkt men längtas efter er!! Jag är ledig på onsdag i veckan efter nästa så jag tänkte ha Mamma Neptunus hos mig då 🙂 det är ju dan efter Emmis fyraårsdag, så med lite tur finns det nog tårta kvar! Hoppas ni kan då?

   Nu får det vara nog med hemskheter hos er. Är Ebben frisk nu iaf? Å du är väl på bättringsvägen min fina Pia? <3

   Krams!!

 2. Men vad det tillkommer simmärken. På min tid var det fisken och sen nåt järnmärke. Därefter kandidaten och magistern om jag minns rätt.

  1. Att antalet märken ökat beror nog på att det går att tjäna bra dem. 25:- styck… du kan ju tänka själv… Antalet simkunniga ungar har ju enligt undersökningarna minskat? Ekvationen är svår att förstå.

 3. Bra gjort!
  OCh tack för pepp… ibland är jag så trött att jag tror jag svimmar – ändå är min bebis av det snällare slaget. Vågar knappt föreställa mig hur trött man är om man har en krångligare bebis eller en med kolik…

  1. Ska hälsa henne det!

   Å du, vet du vad? Det märkliga är att mänskan anpassar sig till den verklighet hon lever i och därför går det aldrig att jämföra upplevelser eller känslor. Och lustigt är att en ”problematisk” liten bäbi kan vara ”lättare” att ta hand om än en ”mönsterbäbi”! – jag vet, jag har nämligen haft en av varje! Du gör iaf ett grymt jobb duktiga lilla mamma Frikadell! DET får du aldrig glömma!

   KRAMS!

 4. Jättefint ryggsim var det också! Välförtjänt silverpingvin!

  10 meter simning mag- eller ryggläge (med armarna) 10 sek ryggflyt och hämta föremål på botten på grunt vatten är märkeskraven 🙂

  1. Jag ska hälsa henne att fröken tyckte hon var duktig! Hon blir så oklädsamt mallig då bara så jag ska se till att göra det i smyg ;p

   Tackar för att du reder ut krav också.

   Krams!

   ps. saknade dig idag… hoppas ni har det härligt på resan iaf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *