9/10 – om att slippa frysa om fötterna.

8/10 - om buzzador och facebook.
10/10 - om ajaj ischias.

Mina (fyra eller fem år) gamla bästa-nånsin-vinterskor Merrellstövlar har använts så flitigt att de faktiskt gått sönder: ett hål i sulan gör iofs inte så mycket så länge det är torrt, men så fort det blir det minsta fuktigt ute blir strumpa och foten däri detsamma. Så. När EmmaLi och jag var på Freeport i förra veckan passade jag på att uppdatera skohyllan med ett par efterföljare i samma märke.

Nå. Dilemma uppstår då när rabattflitigaste företaget just nu – gamla Hemtex ligger i lä! – skickar hem ett erbjudande till mig om 40% på t ex ett par finfina Timberland. Fraktfritt dessutom. En miss i maskineriet gjorde att det råkade bli en 50%-ig rabatt istället – fast då fick jag själv stå för frakten 🙂 helt okej Ellos.

Så. Nu bar det sig alltså inte bättre än att det står två par varma goa vinterstövlar här hos mig och väntar på kylan. Lämna tillbaka? Tyvärr är det för sent att lämna tillbaka de Outlet-köpta, och de brutalfyndade Timberlanden… njä, ett par vita mockastövlar är ju så himla mycket jag liksom 😉 Båda är gifvetvis vattentäta så det finns inga hinder ens för den västkustska vintern att tillåtas attackera. Snart kan du känna en doft av impregneringssprej på en lekplats nära mig, å då vet du var det kommer ifrån!

8/10 - om buzzador och facebook.
10/10 - om ajaj ischias.
8 comments Lägg till din
  1. Det var fina skor det där. Men jag har slutat tro på att det finns varma dojjor. Har aldrig hittat några men då är jag rätt frusen av mig oxå. Bra att slippa snörningen för det är rätt jobbigt ibland om man är ute mkt.

    Nu snöar det igen. Få se när den kommer för att stanna. I Kiruna tolv mil norrut är det redan full vinter…

    1. Vi har ju en helt annan kyla här nere. Det blöta iskalla är ju inte samma som det torra tjugominus. Med ull och vattentäthet kommer du långt här. Faktiskt!

  2. Merrell är verkligen suveräna, jag hade skor som jag använde året om tills de smulades av mina fötter.

    Fint med två par stövlar, dessa rabatter är ju svåra att stå emot.

    1. Jag sprang på mina av en slump. En kompis hade ett par och tipsade om att likadana fanns på rea i stan. Jag blev såld direkt! Mina gamla var mer bootsiga, gick att hoppa i utan att använda händerna = suuuupeerbraa för småbarnsföräldrar! Dom nya är lite tajtare i skaftet. Men Timberlanden ska nog gå att skutta i när de bara töjt sig lite 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *