Dagsens tips: bestäm frisyr i ett nafs!

18/10 - om reklamationsstatusar.
19/10 - om Ganna Chyzhevska.

Imorron kommer frisörskan. Då ska hela familjen snaggas och jag har ingen aning om vad hon ska få hitta på med mig. Det mesta ska bort på både Emmi och mig (hon pga hårömhet och jag pga lathet) så kanske ser vi likadana ut imorron – också 🙂

Vi får se vad det blir av det!

18/10 - om reklamationsstatusar.
19/10 - om Ganna Chyzhevska.
2 comments Lägg till din
  1. Som jag skulle kunna mörda för att min unges hår börjar växa snart. För hon är inte håröm, det är tydligen mitt bord. Och mitt hår är sånt uruselt som inte passar sig kort och inte långt… Kanske ska man testa rakat?

    1. I takt med att håret växte blev barnet ömmare. Vet inte om det hade med varann att göra eller om det bara var att det längre håret blev trassligare 😉

      Rakat är praktiskt på sommaren. Lite kallt på vintern 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *