Dagsens tips: digster gillar spellistor gillar spotify.

6/10 - om årets nobelpris i litteratur.
8/10 - om buzzador och facebook.

Är du Spotify premium:are? Isf tycker jag du ska testa tjänsten Digster!

Som medlem i buzzador (ett modernt sätt att marknadsföra sig) har jag fått möjlighet i sex månader gratis prova Digster Premium – färdiga spellistor en masse. Om du under ”registrera dig” anger koden ”buzzador” får du samma möjlighet.

Kolla t ex här för mer info. En gratisapp finns för iPhone (och troligen Android?), därifrån kommer du sedan smidigast åt musiken.

Min egen uppfattning om tjänsten är att det är ett grymt smidigt (och gratis!) sätt att få färdiga låtlistor till alla möjliga situationer (det finns t o m barnmusiklistor 😉 och för en sån som mig – som inte längre hänger med så bra i vad som är nytt och häftigt och vill slippa reklamradiokanalerna – är det här nåt jag använt flitigt de senaste veckorna. Men nu när jag börjat jobba har jag sagt upp Spotify Premium-tjänsten (ha tid att lyssna på musik nu liksom?!), och därigenom också möjligheten till Digster. Det var kul så länge det varade! Och jag kan med gott samvete rekommendera andra att prova tjänsten. Den är ju gratis första halvåret och du behöver inte logga in via Facebook om du inte vill, vem som nu vill göra det och pracka på alla FB-vänner vad de spelar för musik? Glöm inte ange koden ”buzzador” och du är igång!

ps. dela gärna koden vidare, ju fler användare ju större chans till fortsatt bra musiklistor (antar jag ;p)!

6/10 - om årets nobelpris i litteratur.
8/10 - om buzzador och facebook.
3 comments Lägg till din
  1. Tack för tipset, det ska jag nog kolla upp. Jag brukar annars önska mig spellistor i födelsedagspresent men det går trögt. Bara älsklingsmågen har gjort en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *