Dagsens tips: samla sjukdomarna på hög.

17/10 - om vad som fick min manliga förkylning på fall.
18/10 - om reklamationsstatusar.

EmmaLi var vissen i helgen (hosta, snor och feber) och fick idag stanna hemma från förskolan. Under dagen blev hon sämre – sov en sväng efter lunch t ex och det har, förutom sist hon var rejält sjuk, inte hänt på över två år – och innan läggdags hade hon 40 graders feber. Att febern kom snabbt har jag nu lärt mig känna igen genom dålig cirkulation i händer, fötter och näsa (när det är som värst är t o m armar och ben iskalla). Dessutom var hon på väg att få frossa men panodil och godnattsaga gjorde susen och jag tror hon somnade i ett nafs.

Jag var uppe å klappade på henne nyss. Då kändes hon lite svalare och sov lugnt. Men, om lägre feber beror på paracetamol endast eller om ett naturligt förlopp ligger bakom är ju svårt att veta. Blir iaf vab imorgon också. Säkrast så.

Själv mår jag förresten inge vidare. Jag gissar på en kombination av usslig förkylning och orolig post-dilatation… det blöder fortfarande, det känns inte helt okej faktiskt…


    edit 18/10 kl 10:50

När jag vaknade imorse hade det slutat bloa, däremot kunde jag inte kissa. En klart misslyckad dilatation kan tyckas?!

17/10 - om vad som fick min manliga förkylning på fall.
18/10 - om reklamationsstatusar.
4 comments Lägg till din
  1. Tänker på er! Och håller tummarna på snabb tillfriskning hos er båda! Perfekt dag egentligen att vara hemma och sjuk! Mys hela dagen lång. Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *