11/11 – om ett ännu ettrigare datum.

10/11 - om höstmörker.
12/11 - om föräldragruppsfyraåringarnas gemensamma födelsedagskalas!

Jag var rätt ensam om att uppmärksamma första november som full av ettor, idag har media (inkl sociala sådana) fyllts av ettriga artiklar och inlägg. Det är bröllop hit och datum dit. Jag är i ärlighetens namn rätt trött på det 🙂

Tur att det snart är en ny dag!

10/11 - om höstmörker.
12/11 - om föräldragruppsfyraåringarnas gemensamma födelsedagskalas!
6 comments Lägg till din
 1. ”gilla” 😉 Man kan ju inte trycka på nån gilla knapp här så jag kommenterar istället att jag gillar inlägget! Tröttsamt att de måste bli sånt hysteri bara för att alla siffror i datumet är lika! Ja ja……imorron är det över…..eller idag rättare sagt 🙂 eftersom klockan är över ett 🙂

  Krams och gonatt 🙂

  1. Jag var positivt inställd tills det regnade artiklar och facebookstatusar! Å andra sidan kan jag ju förstå att det vore kul att få barn just den dan, eller att för den sakens skull gifta sig 😉

   Krams!

 2. Som siffertokig tycker jag det är roligt med sånt här 🙂 kunde t ex inte avhålla mig från att släppa simskoleplatser 101010 klockan 10 förra året 😀 vi gifte oss 11 år 11 månader och 1 dag efter att vi träffats 😉 vårt förlovningsdatum är 20021102 :d

  Men det är ju bara på kul!

  1. Det sitter en siffernörd bakom det här tangentbordet också, men det känns som att det liksom blir roligare om man är lite mer unik i sitt siffernörderi? Typ så som ni så är vi gifta 3 år, 3 månader, 3 veckor och 4 dar efter vår förlovning. Och det är ju lite mer sofistikerat än att välja 060606 som första bröllopsdag ;D

 3. Tänk vilka saker som kan få igång folk va. Det pågår svältkatastrofer och ändå så var mitt twitterflöde fullt av ettor.. Galet!!

  Nu ska jag läsa ikapp.

  kram

  1. Eller hur?! Jag har sett en jäklans skillad ståuppare (på Live at the Apollo på BBC Entertainment) prata om just detta. Engelsmän är ju annars världsmästare på att gnälla kan tyckas men jag tror inte vi svenskar ligger så långt efter. ”Vetduva! Det är ju skandal… idag fanns det bara femhundralappar i Bankomaten!!”. Typ.

   Jag ligger lite efter hos dig (och alla andra) också. Tur att du inte bloggar så mycket nu för tiden, då har jag chans att hänga med!

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *