12/11 – om föräldragruppsfyraåringarnas gemensamma födelsedagskalas!

11/11 - om ett ännu ettrigare datum.
13/11 - om kasst sim, svårlagda Millan och en bra fars dag.

För sisådär fyra å ett halvt år sen träffades vi för första gången, en blyg men förväntansfull samling (blivande) förstagångsföräldrar på MVCs förberedande föräldrautbildning. Idag firade vi – med undantag för den familj som aldrig hängde med oss andra i gemenskapen efter förlossningarna – våra älskade ungars fyraårsdagar med kalas på ett ”lekland” i stan. De fina små lekte, åkte rutschkana, jagades och jagade, dansade, klättrade, cyklade trehjulingar, åt korvmäbröd, sjöng JAA MÅÅ VII LEEEVAA! och åt godispåse tillsammans!

Tre av de fyra småsyskonen (två födda 09, två är små 10:or) fick följa med och kalasa och för ändamålet hade tre extra barnvakter kallats in (en mamma, en make och en syster) och tänka sig, vid ett tillfälle fick vi faktiskt tillfälle att sitta ner runt kaffekopparna, alla StorMotellsmammor 🙂

Älskade tjejer, ni är en så oväntat stor del i mitt liv idag! Att våra barn har roligt ihop är underbart, att våra män då och då hänger med på våra upptåg är skitkul, men att vi 6 har funnit varann; det är bästaste bästa!


ps. jag har haft makalös tur med Millas mer traditionella mammagrupp från BVC också, men det här inlägget tillägnas Maalis årskullsbäbinosars föräldrar: med mammorna i spetsen!

11/11 - om ett ännu ettrigare datum.
13/11 - om kasst sim, svårlagda Millan och en bra fars dag.
4 comments Lägg till din
  1. Tack själva för ett supermysigt kalas! Imponerade av att vi satt ner tillsammans som förr i tiden;) Bosse tackar för att han fick var med och leka med de stora barnen!! Många kramar från Träslöv 3

    1. Vänta bara, ju äldre de blir ju mer självständiga blir de väl? Snart nog får vi nog inte göra annat än sitta tillsammans runt kaffekopparna och drömma oss tillbaka till hur enkelt det var med små pigga fyraåringar 😉

      Löv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *