17/11 – om att slippa sjukanmäla och dagisfotofundering.

16/11 - om kortklipptare ullisar.
18/11 - om febrig fundering kring polisyrket.

Det dricks stora mängder te i det hedbertska hushållet just nu. Kaffebeståndet däremot sjunker inte nämnvärt. Filtar slits, värmeljus slösas, mjuka pappersnäsdukarna är snart slut och varmvattenräkningen kommer bli ovanligt hög för november månad.

Av nån märklig anledning så lyckas vi pricka in alla sjukdomar på mina lediga dagar. Det är förvisso skönt att slippa sjukanmäla sig, eller att vabba, men… äh, det hade varit kul att få utnyttja sin lediga tid till det den planerats till också 🙁

Idag har jag fått ställa in både efterlängtad lunch och välbehövliga salongsbehandlingar. Buhu!

Igår var förresten fotografen (äntligen) på barnens förskola. Känns inte det som rätt sent på terminen?

16/11 - om kortklipptare ullisar.
18/11 - om febrig fundering kring polisyrket.
2 comments Lägg till din
    1. Njo, förutom utomhusfotograferingsmöjligheten (vilket jag tycker är en viktig aspekt) så gissar jag att många föräldrar ämnar använda bilderna som julklappar till hugade mor- och farföräldrar. Det känns som att fotografier tagna den 16 november har svårt att hinna fram till åtminstone en vecka före jul?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *