25/11 – om ett lite tokigt val en fredag och en ljus framtid.

24/11 - om zzz hedbertar och en liten som har börjat sjunga!
27/11 - om ännu en sjukdomsinställd simskolelektion, storm och massa blåst och om en ofantligt sorg.

Jag ville hjälpa en kompis göra ena sonen lucia-fin. Men. Att besöka Gekås en lönefredag var kanske inte mitt slugaste val… ;p nästan hela lunchen slösades bland viharalltidivärlden-menmåsteändåknöåställakundvagnarnaivägen-mänskor och hujedamej.

Nu sitter jag på bussen hem. Bakom mig två unga tjejer – vågar inte vända mig om för å gissa ålder – som ger mig hopp om framtiden! De inledde diskussionen om genforskning men gled snart över till en verkligt imponerande insiktsfull och/men pessimistisk vision om framtiden ur miljöhänseende. – okej, nu snackar de nog Idol tror jag, men iallafall 😉 behåll geisten och klokheten flickor, med medvetenheten ökar respekten och därmed påverkan. Bara DU kan styra över ditt eget beteende, de här två (framförallt den ena) har lett sig in på en bra väg!

Önskar en härlig helg, å må vi alla klara oss undan Berit!

24/11 - om zzz hedbertar och en liten som har börjat sjunga!
27/11 - om ännu en sjukdomsinställd simskolelektion, storm och massa blåst och om en ofantligt sorg.
12 comments Lägg till din
 1. Åh, handla lönedag, inte kul! Tänkte att jag skulle hinna handla innan lönen nu… men det hanns inte, eller glömdes bort för roligare saker (har aldrig varit ett fan av att shoppa!)… Så nu får jag ändå handla julklapparna i julruschen. Usch. Skall smyga till stan när de öppnar och hoppas att jag är den enda som tänkt göra så 😉
  Ha det bra och alltid kul att lyssna på andras konversationer – både om de är kloka och om de är extremt korkade. 😉

  1. Jag är ju oftast inte heller särdeles shoppingförtjust och lönefredag i Ullared är liksom inte det som får mig att ändras direkt ;D fast jag köpte faktiskt min första julklapp som jag sprang på av en slump! Så dubbelt bra var det ju att jag fick gått iväg på lunchen idag iaf!

   När det gäller morgontidiga julklappsinköp är du säkert inte ensam, men ni är troligen iaf inte så många 🙂

   Å ja, fördelen (och nackdelen) med att pendla kommunalt är ju att många skojiga, galna, korkade och intressanta samtal sker i sätena runt omkring en. Oftast är det ensamma jobbpendlare, som jag själv, men ibland så… så glimrar det til!

 2. Hujedamej att handla på löningsdagen….försöker verkligen undvika det men ibland har man inget val.

  Ja, hoppas verkligen att vi alla klarar oss undan Berit. 🙂

  1. Vi fick ett kort anfall av regnstorm nyss, men nu är det lugnt som attan här!

   Ang handla på lönedagar så, ja. Det är som att storhandla mat på lördagar 🙂

 3. Men visst är det lite sorgligt det där med löndedag? Alla som uppenbarligen tagit i för mer än av tygeln så att säga höll och därför ser fram emot den, och sedan gör samma misstag igen. Usch, nu var jag beskäftig. Men som frilansare med allt osäkrare utbetalningar var det länge sedan jag tog på min spenderbyxor bara för att det råkade trilla in pengar.

  1. Ja det är det verkligen. Å andra sidan, fördelen är att det ju blir lugnare att handla för oss som väljer att lägga det på andra dagar i månaden 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *