3/11 – om miniköksmontering.

1/11 - om ett ettrigt datum.
4/11 - om dagen före kalas i dagarna två.

Sitter på bussen på väg hem (tröttaste hedberten har blivit mycket bekväm å kör sällan bil när hon inte måste; på bussen kan hon vila, det går liksom inte på höstmörka länsväg 153!) och laddar inför kvällens montering av kiddisarnas nya lilla kök! I påsen bredvid mig ligger beståndsdelar till induktionshäll (från Panduro Outlet, ett ställe jag aldrig tidigare besökt – pyssel är liksom inte min tekopp – och som fick mig att känna som Bambi på hal is) och hemma väntar make, färdiga moduler från HTH samt en mycket liten bänkskiva i Sigvard Bernadottes Virrvarrmönster. Döttrar sover gott hos sin farmor och farfar så vi kan borra å bröta för glatta livet 🙂

Apropå leksaksköket så var jag igår på Gekås och ujuj jag fick hålla igen… mängder av små pots and pans och bestick och förvaringskorgar ropade på mig, men jag får nog vänta tills efter Emmis födelsedag innan jag fyller på förråden hemma?

1/11 - om ett ettrigt datum.
4/11 - om dagen före kalas i dagarna två.
6 comments Lägg till din
  1. Det känns som en riktigt bra idé att vänta tills efter födelsedagen, speciellt med tanke på ditt tidigare inlägg i vilket du berättar vad som saknas. 😀

    1. Haha! Nja, det var faktiskt ett lassokast i luften 🙂 jag tror inte så många av de som är bjudna på kalasen (eller deras föräldrar) läser mina nosar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *