4/11 – om dagen före kalas i dagarna två.

3/11 - om miniköksmontering.
5/11 - om det omtjatade ponnykalaset!

Fredag och ledig helg! Eller… ledig-från-jobb-helg menar jag 🙂 på tisdag i nästa vecka fyller EmmaLi fyra år och i helgen har vi barnkalas för fulla muggar! Imorgon ponnykalas i Himle med halva gänget – det fanns inte shettisar så det räcker till alla kompisar därför måste (”måste”) vi göra dubbla fyraårskalajs – och på söndag resten av barnen hemma å Villa Morkulla. Det ska bli himla skojigt, men av nån underlig anledningen är jag nervös!? För vaddå?

Ja just det ja. Hur det gick med miniköket inatt? Riktigt bra faktiskt! Trots att det – vår vana troget när det gäller sånt här – blivit fel mått på modulerna lyckades vi otroligt nog klura ut biffen, lilla köket sitter förhoppningsvis fast i väggen och till vår förvåning kom vi i säng innan klockan blivit två – faktiskt!

Nu. Godispåsar laddade och enkel efter-ridlektion-fika förberedd så nu blir det Downton Abbey på SVT Play.

Tjenixen!

3/11 - om miniköksmontering.
5/11 - om det omtjatade ponnykalaset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *