6/11 – om fem fyraåringar, en femåring och två ettåringar.

5/11 - om det omtjatade ponnykalaset!
Dagsens tips: minisim för böfvelen!

I eftermiddags nytt barnkalas och hujedamej! Fast på nåt vis ändå… tjohoo! Slutsats: det är nog sista gången Emmi har födelsedagskalas hemma på flera år 🙂 fast det förstås, sju härligt lyckliga lekglada ungar låter kanske per automatik sådär mycket? Å glädje är ju när allt kommer till kritan så mycket lättare att ”stå ut med” än fajt och skrik! Men… i fortsättningen tror jag ändå allt de kan få vara kalasglada nån annanstans än i hemma och inomhus ;p trädgårdsfest, shettiskalas eller lekland, then we come!

20111106-170713.jpg

5/11 - om det omtjatade ponnykalaset!
Dagsens tips: minisim för böfvelen!
6 comments Lägg till din
 1. Micket trevlig kalajs 🙂 hoppas hon gilla presenterna! Snart ses igen hoppas jag. Kram och hälsa familjen

  1. Att hon gjorde! Hon pysslade en lång stund i en av sina fådda pysselböcker igår kväll!

   Lite rörigt var det väl förstås, men det är det tveklöst värt sålänge kiddisarna har roligt och är glada 🙂 fast… som sagt… i fortsättningen blir det nog kalas på bortaplan under några år framöver… det känns säkrast så!

   Krams och hälsa tillbaka!

 2. Åh, jag är så imponerad att ni orkar! Här lär det nog inte bli kalas än på något år, jag och kaos? Eh nej. Inte när jag knappt orkar städa undan när det inte är kaos.. 😉 Fast jag gissar på att Emma-Li hade en underbar födelsedagsfest x 2.

  Förresten (inte för att tjata- du kanske har ångrat dig – vilket är helt lugnt) så har jag fortfarande inte fått något mail.. 😉

  1. Jag kanske får det att verka besvärligare än det egentligen är? Glada lyckliga högljudda ungar är liksom rätt lätt att stå ut med: två timmar om året! 😀 fast det förstås, jag är ju inte heller i samma situation som du ;p

   Förhoppningsvis hade hon det riktigt riktigt kul! Hästkalaset var lyckat (tror jag, iaf sa alla det?!) och barnkalaset här hemma igår var också bra. Och hon fick jättemycket paket. TACK alla!

   Men du.. att jag skäms… men nu har jag iaf mailat dig!
   Hörs snart igen!
   Krams!

  1. Förskott faktiskt! Hon fyller inte förrän idag 🙂

   Å vet du, idag fick jag lära mig att det finns en domkyrka i Västerås… det visste jag faktiskt inte (tror jag)! Sååå många kramar och tack för att du lyser upp min brevlåda vännen! Blir så jäklans glad varje gång, men skäms för att jag aldrig skickar tillbaka… jag tänker på dig iaf, och hoppas ni har det okej hemma?

   KRAMS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *