17/12 – om ett nytt julklappsförsök till maken.

16/12 - om sjukstuga på Morkullan.
18/12 - om att blinka eller inte blinka.

Det förstår jag la att jag aldrig hade ens en challe, men… jag försökte ju iaf och funderar nu på om en utskriven skärmdump funkar under granen?Med tanke på att min Stelton-termos exploderade i miljarders bitar under hans diskborste häromdan så går det kanske på ett upp? ;p

16/12 - om sjukstuga på Morkullan.
18/12 - om att blinka eller inte blinka.
12 comments Lägg till din
 1. Det är tanken som räknas så en skärmdump borde duga 😉

  Geckås låter ju super. Kan vi isf vänta tills efter helgerna? Om nån har hörsammat deras önskningar tänkte jag. Har nämligen inte handlat från min mor än så då kan hon få ge klappar lite sent 🙂

  1. Ja, en dump är väl lika mycket som en get kantänka? 😉

   Självklart väntar vi! Hör av dig sen bara när du vet vad Tomten hade i sin säck.

   Krams!

 2. just en steltontermos var det som var ”den där extra” som jag fick på köpet när jag funderade sist 😉 Fick den alltså för en tre-hundring 😉

  Jag tycker absolut att du får points for trying med julklappen till maken 😉

  1. Min har varit med i många år och var den matta modellen, dvs skrap och skav gjorde den rätt tråkig med tiden 🙁 men, den var ROSA! Och jag gillade den! Som jag redan hintat om säljer vi ju steltontermosar på jobbet (röd, vit eller svart á 399:-!) så jag hade funderat på att komplettera hushållets bestånd av steltons, men… genom att lösa in mina poäng från en såndär konsumentundersökningssajt klickade jag hem en stelton i aluminium istället, alldeles gratis 🙂 för några år sen blidde det en global-kniv och nu en schysst termos. Butikspris på den där mumsbiten jag fick utlämningsavi på idag är sisådär 1200 rikskdalers tror jag! 😀 tack för den julklappen! (kniven gick loss på en dryg tusing – på rea! – när det begav sig).

   Å ja, det går att byta ut bara glaset i termosen. Ett styck sådant ligger på kö till planeringsbordet 🙂

   1. deen generösa sajten vill jag gärna ha länk till, den som maken är deltagare i får han mest skräp från tycker jag, typ klockor som faller sönder när man öppnar paketet och sånt 😉

    1. Det är många ”tråkiga” undersökningar som tar lång tid att svara på, men jag tänker på min globalkniv och min steltontermos och svarar med glädje på allt de skickar till mig!

     Testa den här länken. Och tänk på att det tar ett par år att samla ihop till sånt som är värt – men några trasiga klockor får du inte, om du inte själv väljer en sån 🙂

     1. Värt att testas i alla fall! De verkar ju ha helt annan klass på sina gåvor och jag sparar hellre och får en rejäl pryl faktiskt!

 3. Skärmdump under granen funkar otroligt bra. Blev det så också?

  Själv hade jag stickade klappar som aldrig hann bli klara så jag skrev vad det var på ett papper och slog in i paket. För lat för att skriva ut…. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *