21/12 – om vinterland i Ullared.

20/12 - om att när riksbanken sänker reporäntan...
22/12 - om att inte förstå varför folk så envetet ska statuera märkliga exempel.

Mest nederbörd i hela Sverige föll igår över samhället jag arbetar i: 7 cm som vit och fluffig blötsnö! På väg 153 blev det en smula halkigt till jobbet men till på eftermiddagen var asfalten saltad och ren. Granarnas grenar hängde tunga av snö och de lövlösa trädens grenar såg ut som fulla av rimfrost. Vackert så det förslår som du förstår!


ett försök att göra naturen rättvisa

min iPhone gör sitt bästa

20/12 - om att när riksbanken sänker reporäntan...
22/12 - om att inte förstå varför folk så envetet ska statuera märkliga exempel.
4 comments Lägg till din
  1. Jag är ju av den bestämda åsikten att snö typ aldrig är av ondo! Det blir just och fint och folk blir glada! – de flesta iaf. Och kallt, tjaa… här på västkusten är vi ju vana vid isbitsvindar du å jag 🙂

 1. Jag har alltid älskat snö, mään det var innan jag kraschade pappas superfinadyra bil i tisdags… Så hädanefter HATAR jag snö!!! Fin bild förresten, hoppas att du inte kör bil samtidigt som du plåtar;) KRAM

  1. Men MJAAAUUU!! Inte nu igen finaste Pian?! 🙁 Hoppas hoppas det gick bra? Med dig alltså – bilen är ju bara plåt och försäkrad. Tänker på dig massor och hoppas ni haft en bra jul trots alla eländen och att vi kanske t o m kan träffas snart? (jag har whats appat dig men det kanske inte kom fram?)

   Ehum. Nänä. Inte fota och köra samtidigt. Om man inte kör typ jättesakta…

   KRAMS!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *