25/12 – om en gullig tröst.

24/12 - om stora julkramsnosningar!
27/12 - om mellandagsshoppning.

Medan jag är på jobbet pågår traditionella juldagsaktiviteter i Villa Morkulla. Det leks med julklappar och mys med brasa. Mattias får storstryk i nya Hello Kitty-spelet men fyraåriga vinnaren är inte den som rub it in: ”Ingen fara pappa. Det är från 4 år, inte 30.”

:)

24/12 - om stora julkramsnosningar!
27/12 - om mellandagsshoppning.
14 comments Lägg till din
  1. Jag håller med dig om det du skriver, men jag tänker mest på 14åringar som får tv, systemkamera iphobes och dyligt…. vad skall de med en 42tums tv till sitt lilla flickrum, det känns så onödigt…. 🙂

    1. Tja… folk får väl göra som de vill! Och en 42″ behöver inte kosta mer än en 32″? En enkel systemkamera kostar några tusenlappar; om det blir enda julklappen tycker jag det är vettigare än ett tjog onödigheter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *