4/12 – om en fruhippa, ett julbord och dagen efter ett sådant.

3/11 - om EM-lottning.
5/12 - om att diskutera skriftligt.

I våras var vi på ett bröllop så hastigt planerat att det inte hanns fixa nån sexa eller hippa. Igår blev Majsan hippad!


Förvånande trevligt julbord med arbetskompisarna senare på kvällen (förvånande eftersom vi befann oss på ett ganska ”tråkigt” ställe, inte för att jobbvännerna inte är trevliga ;p för det är dom – hela bunten!)

…så det blev inte många knop idag 🙂 Tias tog EmmaLi på sin simlektion i eftermiddags och det var nog lika bra… vikariefröknar och ett flera veckor långt uppehåll gjorde att det blev en på flera vis dålig lektion. Men på ett vis var den iaf bra; Emmi hade roligt!

3/11 - om EM-lottning.
5/12 - om att diskutera skriftligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *