6/12 – om att ruinera sig på förskolefoton?!

5/12 - om att diskutera skriftligt.
Dagsens tips: ha gott om tid när du ska passera byggarbetsplatser.

Jag var ju lite orolig att förskolebilderna som togs för några veckor sen inte skulle hinna fram till jul. Jag hade inte behövt oroa mig. Om jag däremot varit lite mindre entusiastisk hade jag kanske tagit reda på att det är sweindyhrt med skolfoton!!? Trots att jag bantat ner köpet till ynka ett ark på vardera barn, ett på dem tillsammans samt båda gruppbilderna så kommer vi ändå få hosta upp 630 spänn!!? Dessutom var fotona inte ens särskilt bra så där gick tomten bet, om jag säger så. Blir till att snoka upp andra klappar för honom… 🙁

ps. säg inget till Mattias, han kommer bli galen om han får veta att det är så dyrt! 😀

5/12 - om att diskutera skriftligt.
Dagsens tips: ha gott om tid när du ska passera byggarbetsplatser.
8 comments Lägg till din
  1. Hahaha! Jupp, det är nu! Fast mina kids hade iaf sina egna kläder på sig 😀 å förresten såg hon inte ut som en alien, hon var lika söt som vanligt – det var dålig kvalitet på fotona bara!!

 1. Jag tycker också att det är alldeles för dyrt. Men det här året togs det inga kort på min dotters förskola. Jag tar väldigt mycket kort ändå, men hade varit kul att ha bilder på hela avdelningen.

  1. Först: Hej och välkommen till nosarn!

   Sen: Jaa!! Jag tänker precis som du. Bilder på mina egna små älskade barn har jag ju – om än inte i så bra kvalitet som de här – men gruppbilderna från förskolan är allt bra kul att ha. Men… jag har en lömsk plan… ;p ska se om det går att göra slag i saken 🙂

   Tjo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *