Dagsens tips: Musikhjälpen i P3.

13/12 - om fyraårskontroll (och luciafirande).
14/12 - om gårdagsens lussekonsert 🙂

Jag är sen starten 2004 fetsåld på Musikhjälpen i P3; seriöst med blandad (bra) musik, kompetenta programledare, intressanta gäster och massa massa pengar till goda ändamål. I år går slantarna till flickors rätt att gå i skolan och hade jag haft möjlighet hade jag gärna slagit till på en julklapp till maken… för den goda sakens skull hade jag tillomed kunnat tänka mig följa med – om en superetta-supporter varit välkommen? Fast nu faller alltsammans tyvärr på annat än vilket lag jag håller på 🙁 middan är redan uppe i 5200:- och det är en bit över min budget. Tyvärr. Så. Jag får nog nöja mig med en önskelåt – istället för julkort – i år. Frågan är bara vilken det kan bli? Do They Know It’s Christmas känns lite för klichéigt liksom…

Men. Ni andra som har lättare att välja, önska på! Vilken låt blir ditt val?

13/12 - om fyraårskontroll (och luciafirande).
14/12 - om gårdagsens lussekonsert 🙂
6 comments Lägg till din
  1. Är totalt förälskad i musikhjälpen. Är tacksam att jag har lyxen att vara hemma om dagarna så jag kan lyssna på radion hela dagen.
    Gillar konceptet och stödjer årets ämne mer än gärna.
    Min önskning var backstreet’s back med Backstreet Boys 😀 Gammal låt med mycket personlig historia. Fick höra min låt idag under boy-band timmen tidigare idag. Eftersom att jag var tonåring under 90-talet så kan man förstå att jag var lätt euforisk under denna timme 🙂

    Så vad blev det för önskelåt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *