12/1 – om Emmis öga.

11/1 - om en sjukdag som blev till vab.
12/1 - om svårt att sova (igen).

Återbesök hos läkaren. Gårdagsens tapperhetsmedalj i gyllengul plast skulle apsilut sitta på tröjan bestämdes det, och kanske var det därför undersökningen gick nästan som en dans? 🙂 diagnos: ögonlocket fått sig en smäll och ögat rispat men inte allvarligt.

Nu ska vi kämpa på med ögonsalvan i en vecka till. Det kommer bli en lång vecka :p

11/1 - om en sjukdag som blev till vab.
12/1 - om svårt att sova (igen).
9 comments Lägg till din
 1. Så skönt att de inte va så allvarligt men läskigt ändå! Kramas den lilla tjejen från oss! O lycka till med salvan 😉 de kommer gå bra!

  Krams

  1. Riktigt läskigt faktiskt eftersom läkaren var så jäklans kryptisk när han mumlade om skadan. Och att han ville att vi skulle komma tillbaka dan efter. Nåväl. Vi är naturligtvis jätteglada att VC tog det på allvar, och att vi fick snabb och bra hjälp!

   Å vet du va, gulliga fröken på Emmis avdelning frågade oroligt hur det var med lilla ögonbarnet idag. Jag försökte lugna och förklara att vi absolut inte håller dem skyldiga att informera om precis allt som händer under dan men jag är inte säker på att det jag tolkade som oro gick att sudda bort. Dom är så himla bra på våra barns förskola att jag önskar att ALLA förskolor hade den personal våra döttrar har förmånen att få vara med när vi är på jobbet!!

   Tack för omtanke! Ses snart?
   Krams!

   1. Men det gör man ju ibland! Man får använda sin ursäkt som en inkörsport till att prata om det onödiga gnället som är orsaken till att även nödvändigt gnäll ibland ignoreras!

    1. Du har helt rätt!! I vanliga fall… men just nu känns det bara skit. Vi borde faktiskt ha förstått att hon inte fejkade, hon gnäller ju nästan aldrig annars… Vi fick liksom för oss att hon lärt sig ”hitta på och överdriva för att få vinning av det” men hade fel. Hon är lika oskuldsfull som alla fyraåringar på den punkten?

 2. Med tanke på att det finns en nära släkting till dig som fick transplantera en hornhinna pga en infektion i ett rispat öga så säger jag bara: slarva inte med salvan och var lyhörd inför ONT!!!!!!!
  Stackars liten stor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *