17/1 – om en väntad och en oväntad grej i söndags!

16/1 - om en perfekt paketskörd!
18/1 - fram med handspriten...

Att äldsta dottern kom intassande till oss strax efter sju var helt enligt schema. Det slår nämligen nästan aldrig fel att hon vaknar en timme tidigare på lediga morgnar. Att vi efter en kvart av hyschande i högljutt strump-letande (det är kallt i vårt hus å villkoret för tidig uppstigning är ”strumpor på isfötter”) gav upp, ömsom hämtandes paket och ömsom hjälptes till att hitta strumpor, var därför lika väntat. Att lilla födelsedagsbarnet däremot inte vaknade förrän i slutklämmen av jaa måå hon leevaa – och med behövlig puff/hjälp från kärleksfullt otålig storasyster – var därför klart oväntat. Det skulle kunna vara första gången något dylikt hänt? Någonsin? Och jag tycker det var förgjordat gulligt att lillaste nosen var alldeles yrvaken på riktigt! när prasslande gåvor lämnades över!

16/1 - om en perfekt paketskörd!
18/1 - fram med handspriten...
4 comments Lägg till din
    1. Hej Jose!

      Du kommer i kontakt med mig t ex genom att kommentera ett inlägg jag skrivit, och då inte bara med en reklamprylsförfrågan 🙂

      ps. eftersom ni inte ens levererar inom mitt postnummer (än) känns det inte särskilt troligt att förslaget du vill komma med är relevant. men självfallet, give it a go! – fast chansen att du ska ha kryssat i rutan ”få uppföljning på kommentar” är väl en högoddsare såklart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *