22/1 – om Juholts avgång.

21/1 - om äntligen lite snö.
Dagsens tips: vattenfärg för kladdfobiska!

Ibland har nån annan skrivit så mycket bättre än vad man själv mäktar med. Det HÄR är så fantastiskt roligt att jag skulle vilja nominera årets roligaste blogginlägg redan nu! Oavsett din politiska åsikt: du bara måste läsa!!  edit 22:09

  Typ hundra besökare, en kommentar… tja, jag är ju inte Aftonbladet direkt :D


21/1 - om äntligen lite snö.
Dagsens tips: vattenfärg för kladdfobiska!
6 comments Lägg till din
 1. Jo det stämde att dom inte hade hjälm på sig, men vet inte något barn som har det när man bara drar pulkan på plant underlag och bara går/springer… I samma fart körde M fyrhjulingen om inte ännu långsammare än när jag sprang 😉 + att dom fick åka på stora ridbanan med mycket fint underlag (under snön) MEN detta vet ju inte folk och TACK tACK för att du kommenterade! jag glömde bort att tänka hur det kunde uppfattas….

  STOR KRAM TILL DIG o DINA FINA!

  1. Så glad jag blir att du tolkar min kommentar på PRECIS rätt sätt! Dvs, jag menade verkligen väl och vill du ska slippa störiga pikar och kommentarer!! <3

   Massa krams!

   ps. just det där med hjälmen var mest i kombination med fordonet framför ;p

  1. Tja, det kan ju bara bli bättre!

   Det är så galet alltsammans. Det är nånting med Håkan Juholt som inte riktigt stämmer. Han får Göran Persson och hans gubbframtoning att framstå som högst normal. Han var iaf inte lögnaktig och ”korkad”. Det är en sak att göra fel, en annan att fara med direkt osanning. FAST – och detta är viktigt – jag tycker naturligtvis synd om människan Håkan Juholt idag, men politikern Juholt… njä.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *