25/1 – om att gå i taket.

Dagsens tips: gratis är bra!
25/1 - om tvåårskalas för små Mamma Neptunus-barn!

Lasse Diding är provokatör, kompis med Jan Myrdal, kommunist, hotellägare, miljonär och enligt sig själv familjens svarta får sen barnsben. Om enda syftet är att reta upp? Mission accomplished.
För nä, det här är inte roligt. Lenin är ingen förebild, inte någonstans, han är fel fel så inihelvete fel. Det går inte att skämta om sånt här, inte ens på Kanal 5 tror jag?

Varför jag går i taket? Om du behöver fråga; gör så, jag svarar gärna!

Jag är ju inte dummare än att jag förstår att detta är ett marknadsföringsknep. Dock kan jag tyvärr inte låta bli att hoppas att det inte funkar: hur många vill faktiskt bo på hotellet om de vet att det ägs och drivs av en man som öppet hyllar en massmördare i kommunismens namn? Eller har folk för dåliga historiska kunskaper för att orka bry sig? För en snabbkurs; googla lite folkmord, kommunism, hemlig polis, åsiktsförföljelse, propaganda och arbetsläger. Eller så kollar du t ex här direkt. Vill du ha veta mer om kommunism i nutid kan jag hjälpa till att förmedla kontakt till människor från Polen och forna Östtyskland.


edit 25mars15: idag justerades detta inlägg en smula. originalet finns gifvetvis kvar (inte bara i min ägo) men det är onödigt att skriva vassare än nödvändigt.

Dagsens tips: gratis är bra!
25/1 - om tvåårskalas för små Mamma Neptunus-barn!
4 comments Lägg till din
 1. Jag vill inte fråga varför! Jag vill säga att jag håller med! Nu blir jag ful i orden men han är en jävla idiot gubben! Hur f.n tänker man om man vill göra detta. Och svaret på det är väl att han inte tänker alls!

  Är helt på din sida och hoppas verkligen att kommunen gör nåt åt detta. Det kan inte finnas en rimlig chans att han kan få lov att sätta upp den på taket lagligt!!!

  1. Han vill bara provocera och skapa rubriker… och jag spelar ju honom rakt i händerna kan man säga. Fast kanske inte bara såsom han önskat? Jag skulle gärna vilja namnge hans hotell också men där går liksom mina gränser. Det är ju inte omöjligt att googla fram vad det heter för den nyfikna ändå, om jag säger så 😉

   Jag undrar om statyn faktiskt sitter där nu? För visst tusan behövs det bygglov då? Och det lär han ju inte få eftersom en familj på Läjet inte ens fick byta sina röda tegelpannor till svarta om jag förstått det rätt?!

   Kul att se dig här igen förresten! – och på riktigt mä 🙂
   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *