25/1 – om tvåårskalas för små Mamma Neptunus-barn!

25/1 - om att gå i taket.
26/1 - om tvåårskontroll.

Precis som i storasysters föräldragrupp gjorde vi gemensamt födelsedagskalas på Lekstugan! Det var fem små tvååringar (plus syskon) och det blev rutschkanor, korv mä brö’, lite bollhav och mer rutschkanor. Mina båda tjejer hade grymt kul! Och jag tyckte det var så jäklans kul att äntligen få träffa alla Neptunusmammorna på samma ställe! – det finns faktiskt en nackdel med att ha börjat jobba… våra scheman synkar liksom aldrig 🙁

Jag tycker verkligen att den här kalasidén är eminent, om än den knappast är ekonomiskt försvarbar om det ska göras kalas för tretton kompisar till en enda jubilar? Fast fråga mig igen om tre år… jag kanske tycker det är lätt värt att lägga en förmögenhet på att slippa fjorton galna sjuåringar i mitt hus!!

Hursomhelst hade vi alltså asball idag! En enda bild kan jag visa för det var verkligen omöjligt att fånga dom på bild… fast det ser jag som bra betyg på kalaset 🙂

25/1 - om att gå i taket.
26/1 - om tvåårskontroll.
4 comments Lägg till din
  1. Ja, det var en superb idè!! Tack för en himlans trevlig dejt, fastäns vi knappt han prata mellan bollhav och rutchkanor <3

    1. Synd att det var så jäkla kallt bara… men skönt att ni inte kände er ”lurade” iaf!

      KRAMS!!

      ps. vi kan väl göra om utan kalas nångång?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *