29/1 – om simskolepremiär och barnvaktsrockad.

28/1 - om att ha lite otur i kombination med sämst kondition i typ världen.
30/1 - om matematik.

I ärlighetens namn försökte hon faktiskt, men ringrostigheten var större än vi alla trott ;p som en fällkniv i vattnet är det såklart klurigt att flyta och simma ordentligt, men glädjen (och viljan att vara fröknarna till lags) väger lätt upp alla kallsupar. Vi måste öva mer helt enkelt; torrsimsträning är en sak men snygg crawl på land blir inte riktigt detsamma i vattnet 🙂 fast shit, nu blir jag galet sugen på en veckas kanarieösemester, bara för att ge henne en chans att komma ikapp liksom!

Medan resterande hedbertar var på sim i Fbg passade Millan på att vara med mormorn. I ett nafs bestämdes (vid hämtning) rockad av barn och den lilla simmerskan kunde inte köra iväg oss kvickt nog! Så, istället för två små i bilen hem satt det bara en liten nos i baksätet och tjötade. En snorig liten nos ska tilläggas. Det snarkas högt från Stokke just nu

Imorrn blir det mysdag för oss två krassliga som då befinner sig här hemma. Turligt är det ordinarie ledig dag för mig: jag är bedrövligt trött på sjuk- och vabdagar… vad som är fel? Äh, vanlig jefla förkylning antar jag: halsont och fryser. Å så all denna snorighet då. Men den har jag ju liksom dragits med sen i höstas så den märker jag knappt längre 🙂

28/1 - om att ha lite otur i kombination med sämst kondition i typ världen.
30/1 - om matematik.
5 comments Lägg till din
 1. Hon var inte ensam om att ha glömt! (Även om M nog när han fick till sparkarna gjorde sitt bästa ryggsim hitintills!)

  1. Det gick bra innan och efter simmet igår också *väljer att fokusera positivt* 🙂

   M kommer bli en fisk efter sina två veckor i solen! Så himla härligt ni kommer ha det! – hade jag inte varit sådär fånigt flygrädd hade jag varit lite oklädsamt avundsjuk :p

 2. Ja dessa små sjuklingar tycker mam synd om. Här finns det också en sjukling – fortfarande!!

  Vi har haft tur länge men nu har det börjats igen… 🙁

  Krya på er och mys ordentligt nu!!

  1. Det värsta är ju att det liksom aldrig tar slut när det väl börjat, det går runt runt runt…

   Hoppas det kryas fort hos er! Här knapras det piller och dricks varmt kaffe. Och liten är så snorig att hon knappt kan sova… nässprej eller koksalt är liksom ingen favorit så det mesta hamnar nog bredvid.

   Tack för omtankarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *