3/1 – om den bortblåsta blåsten.

2/1 - om 2011.
4/1 - om att ligga efter.

Orkan i byarna sa SMHI och varnade för en 2:a men det har blåst mindre än nånsin hela kvällen? Annat var det på hemväg från jobbet med stora snöflingor, halkig asfalt, repig vindruta och kastvindar av sådan art att jag trodde bilen var trasig…?!

Jag tror helt enkelt vinden har blåst bort. I annat fall är väl det här lugnet före stormen? Jag hoppas på alternativ A!


  edit 4 jan kl 23:05

  Det blidde tyvärr alternativ B och mellan halv tre och fem låg jag klarvaken och räknade glidande taktegel. Sicken blåst! Upp mot 35 m/s i byarna… tji fick jag som trodde vi skulle slippa… 🙁

2/1 - om 2011.
4/1 - om att ligga efter.
10 comments Lägg till din
  1. Ja fy tusan, jag fick äta upp mina ord: det blidde storm som hette duga! Jag låg vaken flera timmar och bet på naglarna. Eftersom jag inte kunde sova gick jag ner och spanade. Fick då se att granen på framsidan vält och att leklådan i trädgården brakat sönder så jag räknade med att hitta leksaker i hela trädgården – men det var liksom inte läge att springa ut i morronrock i orkanvindarna…

   Gick allt bra hos er? Inget sönderblåst?

 1. På tal om annat förresten, jag har inte läst hos dig på evigheter och ser att du skyddat dig emellanåt. Får jag ta del?
  Maila mig isf.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *