4/1 – om att ligga efter.

3/1 - om den bortblåsta blåsten.
5/1 - om pansarsnor.

Hjälp jag hinner inte med!!

En offentlig ursäkt sändes här till alla jag inte hunnit ringa, inte hunnit skicka lampor till, inte hunnit paketera kläder till, inte hunnit fråga hur de mår, inte ens hunnit önska gott nytt år. Fan ekorrhjulet har tappat en kugge eller två och jag kan inte hitta stoppknappen. Ett f’låt också till alla jobbkompisar som får stå ut med virriga ullisar och släpande avdelningar.

Så länge, bear with me (höll på att skriva ”björna med mig” men det blir ju till att uppmuntra till kollektiv skit och det är la onödigt?), pliis! I’ll be back.

3/1 - om den bortblåsta blåsten.
5/1 - om pansarsnor.
18 comments Lägg till din
  1. Det är inte lätt att hinna emellan ekrarna.. men jag ska göra vad jag kan, jag lovar!

   Du ligger ju på den där listan t ex… jag skäms så för att jag inte får tummen ur… LOVAR att försöka ta tag i det på söndag eller måndag när jag är ledig!

   KRAMS!

  1. Till slut är det ju liksom att att allt stänger av, jag blir helt ineffektiv och gör inte ett dugg istället. Usch, jag ogillar så. Det är en del grejer som släpar fortfarande men jag har iaf hunnit ta tag i en handfull *tacksam*

   Massa krams!

 1. Oj, ja så där äre ibland. Det bara snurrar på och plötsligt har det gått en vecka och jag vet inte vad jag gjort. Stanna upp, andas ut och tare lugnt. Helg igen, kanske ledig?
  Go forts!
  Anna

  1. Skönt att se jag inte är ensam iaf ;P

   Inte mycket ledigt de här dagarna tyvärr, men jag är faktiskt jobbfri på både söndag och måndag: då ska jag försöka komma ikapp!

   De’samma önskas, krams!

  1. 🙂

   Det götta i härvan är att jag inte verkar vara den enda som inte hunnit höra av mig ;p fast det gör ju inte mitt dåliga samvete lättare att bära…

   Hoppas ni har det fint?
   Krams!

 2. ANDAS! Det är en stor omställning att börja jobba, dygnet får färre timmar och man har rätt till lite omställningstid tycker jag 😉

 3. Men hörredu du, vi överlever ju alldeles utmärkt ändå. Faktiskt. Helt och hållet till och med. Fast nu är ju lampan på väg, bara för att jag är seg och inte hinner läsa bloggar ¤s¤

  1. Joo… men det satt ju långt inne… Har den inte kommit fram än förresten, det känns ju lite oroväckande? Fick du mitt mail med kollinummer?

   Krams!

   bloggar? nä, vem hinner läsa dem 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *