Dagsens tips: ge efter för oväntade infall!

15/1 - grattis älskade lilla tvååring!
16/1 - om en perfekt paketskörd!

Outoftheblue ville Millan sova i syrrans Sebra inatt och syrran, som är av det härliga älskar-sin-syster-och-pliisar-gärna-när-hon-kan-å-vill virket, gillade idén och skuttade utan diskussion upp i sin gamla Stokke!

Kalas å roliga lekkompisar (och troligen inte alla korvmäbröd och omåttliga mängder sötsaker 😉 beräknas ligga till grund för att de båda somnade fortare än en humlas vingar flaxar; Milla nästan mitt i Trollmor, och Emmi innan jag hunnit nerför trappan. Bra betyg på dan va? 😀

Ska bli intressant att se hur det är imorron när de vaknar! Och var de vill sova imorron kväll 🙂

15/1 - grattis älskade lilla tvååring!
16/1 - om en perfekt paketskörd!
4 comments Lägg till din
    1. Uäääh… jag vet… de bytte rum och sängar inatt mä…!

      Har nu inlett operation ”byta ut Stokke”. Fast, nån ny Sebra blir det nog inte 🙂 däremot kanske den vi har flyttar in till Milla å EmmaLi får en Kura från Ikea – eller liknande – istället? Vi får väl ta diskussionen med döttrarna å höra hur de vill ha det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *