11/2 – om andra deltävlingen Mello, från Göteborg.

Dagsens tips: en ullig matta dammar.
12/2 - om nattpiggt barn, sovmorgon, härliga ungar och en sorglig nyhet.

Kvällens avsnitt rann mig totalt förbi. Ingen spänning, ingen dramatik, inga nypna rumpor och inga överraskningar. Inte ens särskilt mycket Gina fick vi ta del av?! Att Helena spelade teater istället för hängde i Scandinavium är säkert en orsak. Till att det var rätt blekt menar jag. Men det kanske var ett Moment 22, och en anledning till att hon hellre gjorde sitt jobb på Stadsteatern var att hon visste det var blekt. Oavsett egen medverkan liksom.

Men nog om det. EmmaLi tyckte Timoteij var bra, ”för dom kan jag!”. Å så gillade hon femtitalsrocken. Men hon var helt slut efter en runda Lekstuga (ett inomhuslekland i krokarna) med min ena bästis son så hennes omdöme var kanske inte helt tillförlitligt?

En helt annan grej förresten. När vi åkte hem från Lekstugan fick vi se en jättestor räv komma travande jämnsmed industrirälsen. Det var högst oväntat: typ alldeles nästan i stan!? Och stor var han. Visste inte rävar var så jäklans stora? Emmi tyckte han var farlig men själv var jag sådär naturen-är-nära-mig star struck. Det är ju ett jäkla vackert djur! När de inte har skabb…

Och med det knyter jag ihop Mellosäcken för den här veckan. ”Det”, som i en antydan till skabb ;p

Dagsens tips: en ullig matta dammar.
12/2 - om nattpiggt barn, sovmorgon, härliga ungar och en sorglig nyhet.
2 comments Lägg till din
 1. Ja då fick jag veta varför Helena inte var med. Såg henne som hastigast i rutan men det var så mkt barn här att det inte ens var någon idé att tänka på att höra vad dom säger. 😉

  Precis! Rävar är fina när de inte är skabbiga. Vilken lycka att ni hann se en. 🙂

  Kram!

  1. Jag hoppas hon är med nästa vecka. Och att det blir ett bättre program?

   Det var coolt att få se den! Fin var han! Men det känns ju lite märkligt att han ska behöva vara nästan inne i stan? Men det är väl så på vintern. Där det finns mat finns det vilddjur. Känns ju lite läskigt för katter i området bara 🙁

   Krams tillbaks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *