15/2 – om att stå mycket stilla.

14/2 - om en massa hjärtans dag!
16/2 - om att inspireras av andras smak.

Det blidde inte många steg på räknaren igår när samåkningsbilen hämtade precis utanför dörren, morgonens varuleverans drogs av kollegorna medan jag pga personalbrist stod placerad i kassan eller när raKETen väntade vid förskolan för hemtransport av goaste små hedbertsflickorna. Anledningen till raKETlogistiken är att förrgårdagsens halvkilometer långa promenix mellan förskola och Villa Morkulla klockades på dryga 45 minuter. Då placerades iofs några fina snöänglar längs vägen, men mest var det vänta-på-liten-tårkindad-tvååring . Att kassa diskar inte tillåter mig bära henne hela vägen vet hon, men det hindrar ju inte från att hon försöker: ”bäääja mejj!” snyftar hon bedjande och jag önskar såklart att nån annans rygg var min…

Förresten blir det inte fler steg idag. Bilpoolande, kassaplacering på fm och kidsen hämtas av Tias i em. Tur jag inte för statistik på nuffrorna!

14/2 - om en massa hjärtans dag!
16/2 - om att inspireras av andras smak.
11 comments Lägg till din
 1. Stegräknare alltså? Innan jag blev gravid med Alice, dvs på den tiden för 1000 år sedan när jag tränade 4 ggr i veckan och var i mitt livs form, var jag & jobbet med i en stegtävling på en sån där sajt. Lätt att jag ska gå med i maj! När bebbis är ute ska här travas till förbannelse. Kilona ska väck!

  Taskigt med dålig rygg, känner igen det där. Jag har lagt ut ett par tusenlappar på formgjutna sulor nu, jag pronerar nämligen rätt mycket på höger fot och har problem med både knät och höften/ryggen på höger sida. Vilken skillnad säger jag bara! Inte för att en sula trollar några diskar men kanske kan det hjälpa till att avlasta?

  Kramar till dig!

  1. Oj jisses, i mitt livs form?! Tja. Det var väl sisådär en femton år sen eller så! 🙂

   Vi hade också en stegräknartävling på jobbet för några år sen. Men det var när jag var gravid, och eftersom det även ingick nån form av viktkontroll av deltagarna var det liksom ingen som ville ha mig i sitt lag. Det var ju enormt låga odds på att jag inte skulle gå NER i vikt liksom!

   Sulor? Formgjutna? Var hittar jag såna? Vill ha!! Måste ju underlätta massor även om de inte läker redan skadade diskar? Just nu är jag ju *peppar peppar* helt okej i ryggen. Det är ju min förebyggande skrajsenhet som gör att jag inte vågar bära mina barn några längre sträckor. De där sulorna blev jag hursomhelst mycket nyfiken på. Här ska googlas! Tack för tips!

 2. Känner igen det där Bäjja meej. Samma här. Ibalnd tjatas det om att bäjjas från toa till kök. Men de är söta, och fina, och jag antar att när de blir tonåringar känns trotsen som en dans på rosor 😉

  kram

  1. Jag antar det. Men det är som tur är lääänge kvar tills de blir tonåringar. Först har du t ex charmiga treårstrotsen framför dig. Fast om din kloka tjej är lika tidig med den som med det mesta är det väl den hon kämpar med nu? Maali treårstrotsade som värst när hon var dryga två. Fast på sätt och vis blir det ju ”värre” hela tiden. Inte trotsen förstås, men oron över att de inte är små små bäbisar som ligger kvar där vi lägger dom. Typ.

   Krams!

 3. Igenkänningsfaktor hög på bärandet. Nu har hon iofs förstått att jag inte kan bära, skjuta vagn och dra hennes pulka samtidigt – men det är gråtgnäll då hela vägen hem för att sen eskalera precis innanför dörren utan att hon vet varför hon gråter.

  Vad har du angett för mobilnummer på SMS avisering från SChenker? För enligt spårningssidan gick det ut ett SMS imorse med löpnummerinfo, men jag har inte sett något (och har inte för mig att du har mitt nummer heller?).

  1. Storasystersyndrom kanske? Fina Lilla Stora A! Hon vet men vet inte. Ledsen men vet inte varför. Känner igen det där? Hormoner brukar vi vuxna skylla på. När det gäller små goa underbara härliga barn suckar vi över trots. Jomensåatteh. Det går nog aldrig över då? Den där ”trotsen” 😉

   Har mailat dig ang paketet förresten.

   Krams!

  2. Det är inte lätt att fastna i vinkelvolten! Det är vad vi brukar kalla det när M blir så arg att hen fastnar i ilskan och till slut bara är arg för att hen är arg! Hände aldrig ofta, och numera ganska sällan även om vi faktiskt hade en episod igår.

   Helt omöjligt att resonera, enda som hjälper är att få ungen så kontaktar att man kan byta fokus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *