16/2 – om att inspireras av andras smak.

15/2 - om att stå mycket stilla.
17/2 - om en säng i delar.

För några veckor sen hjälpte jag en bloggkompis att få tag på en by rydens-lampa. Nu står en likadan i vårt fönster! Tack för tipset Rebecca 🙂

som referens är fönsterbrädan mer än 2dm bred 🙂

– lampan är 60 cm hög!

15/2 - om att stå mycket stilla.
17/2 - om en säng i delar.
11 comments Lägg till din
  1. Hehe! Det är förstås svårt att se på bilden, men… ”Liten” är nog inte helt korrekt att kalla den 😉 den är 60 cm hög!

   (har mailat dig igen)

 1. Den ser dyr ut, och ”märkesoriginal” är det tydligen också så då blir det väl ingen ny matta… av vare sig falsk eller äkta natur?

  Jag orkar inte gå ut (utom för viktiga saker;D) så jag ägnar mig åt annat, som dessvärre är lika slitsamt: ommöblering! Är dock fortfarande osäker på om det är en bra idé, halvfärdig som jag är, men tuffar väl på ändå och MÅSTE nog komplettera med lite detaljer som jag kommer att inhandla i obskyra, ur märkeshänseende, butiker!

  1. Haha! Jo, ett original är det väl, men den är köpt på Gekås så prismässigt ligger den nog nära ”dina” obskyra butiker!

   Förresten var Mattias i en av dina affärer idag. Madrassen till nya sängen köptes *host host* på Jysk.

   Förresten. Gekås har väldigt mycket inredning som är både snygg och inte skräpig alls. De HAR alltså. Man får ju leta en del såklart 😉 om du vill ha smakråd går det kanske för sig att ta bussen ut nån eftermiddag och åka buss med mig hem sen?

  1. Tack! Jag fick vänja mig vid tanken på den för den är inte alls vår ”stil” egentligen. Eller alltså. Vi har väl ingen stil egentligen, men den ser inte ut som nåt annat vi har iaf 🙂

 2. Oooh tjusigt 😀 Tror jag behöver skaffa mig en liknande fönsterbräda…Eller ett bättre avlastningsbord så att jag har något vettigt ställe att ha min lampa på 😉 Men snygg är den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *