17/2 – om en säng i delar.

16/2 - om att inspireras av andras smak.
18/2 - om en anledning....

Nu står den i hallen och väntar, EmmaLis nya säng! Mitt önsk är att hon ska kunna sova i den redan i natt… men… det är nog till att vara optimistisk 🙂

Tias är iaf på Hemtex nu och uppdaterar linneskåpet. Vi har helmadrass och dubbeltäcke hos oss så vi har faktiskt inte ett enda lakan eller påslakan som passar! Nytt täcke ska hon få också. Dun eller syntet? Det är numera inte bara en fråga för plånboken utan också för samvetet. Vi får se vad pappan kommer hem med?

16/2 - om att inspireras av andras smak.
18/2 - om en anledning....
8 comments Lägg till din
 1. Ungefär samma här: vi har också helmadrass och då passar ju inte lakanen. Heltäcke har vi provat på men jag fixar inte det för då blir maken utan täcke. Det är nämligen så att jag är fruktansvärt ego om mitt täcke och ska ha det själv! 😉

  Hoppas det blir bra med sängen. Och jo, kanske lite optimistiskt att sova där redan ikväll? Men förstår dig, jag vill också ha upp nya möbler på direkten.

  Kram! Önskar dig en trevlig helg. 🙂

  1. Om jag säger så här. Ritningen (som var långt ifrån Ikea-klass) var nästan omöjlig att hitta, den låg gömd mellan två brädor i mitten av ett av paketen, sa ”montering: 30 min”. Jo visst. Efter 45 minuter låg vi en timme efter. 🙂

   Men den blev fin till slut! Och färdig!

   Krams!

    1. Tjohoo! Ni köpte mä? Så jäkla kul!!

     Ett hett tips inför monteringen: var noga med att välja rätt sidobräda beroende på var ni ska ha stegen. Vi kom rätt – på ren tur – men jag minns inte att jag såg nån notering om vad vi skulle tänkt på?

     Kan du inte maila bilder när ni är klara?
     Krams!

 2. Jag köpte på rekommendation syntet till M. Det ångrar jag! Inte alls skönt jämfört med mitt dun!

  1. Som gammal yrkesskadad; det är skillnad på fiber å fiber! Å i en barnsäng är syntet faktiskt att föredra av flera orsaker. Dels dammar det mindre – dvs mindre risk för allergi – å dels blir ett duntäcke fort förstört om det klättras på och leks i – dvs fjäderpennorna bryts sönder. Mallias kom hem med ett bra täcke från min gamla arbetsplats (Hemtex). Ska bli spännande att se om hon går att hålla ordning på i ett så stort fluffigt täcke 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *