21/2 – om internationella pannkaksdagen.

Dagsens tips: lĂ€s manualen 😉
22/2 - om minskning pÄ blöjkontot, och ett lite luddigt sprÄk.

IgÄr skrev jag ut skyltar till jobbet. Och nÀr jag kom hem rotade jag lite i frysen. JodÄ. Det finns helfabrikat av de mest mÀrkliga arter nuförtiden och just de hÀr till vÀnster Àr numera obligatorisk inventarie i det hedbertska frysfacket; bredvid fiskpinnarna och ekoköttbullarna i grön pÄse.

20120221-225239.jpg

FÄr jag önska blir det sÄklart helst varianten till höger, men klockan kvart-efter-kvÀllsmat och just hemkommen frÄn jobb och förskola Àr det liksom inte lÀge för laggen. DÄ ligger mikrovÀrmda rester nos vid nos med halv- och helfabrikat över mÄllinjen.

NĂ„gra pannkakor har vi förresten inte mumsat idag. En gammal semla dĂ€remot, men ingen annan Ă€n vi sjĂ€lva bar skuld till att det – den hade Ă„ldrats i den hedbertska SMEGen Ă„ ingen annanstans… :/

Dagsens tips: lĂ€s manualen 😉
22/2 - om minskning pÄ blöjkontot, och ett lite luddigt sprÄk.
8 comments LĂ€gg till din
 1. Va fint du pyntat bloggen! och det gĂ„r faktiskt att frysa hemstekta pannkakor ocksĂ„ 😉 om man vill vara snĂ„l 😀

  1. Tack! Det blev lite mycket, men… Ja det fĂ„r va dĂ€r sĂ„lĂ€nge!

   Mycket bra tips! Tack igen! Ibland Àr det uppenbara för lÄngsökt ;p Men har du nÄt bra tips pÄ hur de blir styckfrysta?

   1. LÀgg dom pÄ en bricka nÀr du fryser in dom sÄ kan du stapla dom nÀr dom Àr frysta. Har inte provat men det fungerar sÀkert med smörpapper i mellan ocksÄ om de ligger slÀtt

 2. Shit. det finns verkligen allt som micromat. Lite lÀskigt! Vi har tur i oturen för det Àr ju Àgg i nÄgon form i nÀstan all sÄdan mat sÄ den gÄr bort hÀr hemma. Pytt i pannan och potatisbullarna funkar som tur Àr .

  1. Eller hur!? Det Ă€r helt galet. Tias hittade en fĂ€rdig soppa pĂ„ Willys en gĂ„ng som han köpte till mig pĂ„ ”pin kiv”. Det vĂ€rsta var att den var riktigt god!? Iaf som ammande sömnbrusten nĂ€stan alldeles nybliven tvĂ„barnsmamma. Fast det förstĂ„s: dĂ„ vill jag minnas att typ all varm mat – dvs den som fick Ă€tas varm – var galet god ;p

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *