2/2 – om hedbert, ätt jåhr sörviss!

1/2 - om EmmaLis namn.
3/2 - om att aldrig bli klar.

Jag blir ju så himla glad när jag får göra folk happy 🙂

Idag fick jag chansen att hjälpa en verkligt god vän att lösa förlusten av förmodat ficktjyvad mobiltelefon. Som tack lämnade hon över en bukett perfekt köksfärgsanpassade tulpaner å jag blev dubbelt lycklig! Jag fick inte bara en glad tjejkompis, jag fick också årets första tulpanvas fylld! TACK!

ps. Som regelbundet varande i byn med den stora gula affären (den med egen tv-show å allt 😉 ställer jag ibland upp som personlig shoppare av sånt som kan fyndas där! Jag tycker ju bara det är skoj att kunna agera butler så tveka inte att hojta om det är nåt du vill ha handlat – antingen i gula affären, eller från lagershopen jag jobbar i 🙂

1/2 - om EmmaLis namn.
3/2 - om att aldrig bli klar.
6 comments Lägg till din
  1. Första buketten tulpaner i år? Det är ju februari! Hade jag vetat det hade jag hittat en anledning att köpa till dig för flera veckor sedan!

    Tulpaner frossas det i från januari! (men abselut inte före jul, tidigast på annandagen!)

    1. Hmm, nä jag skojade visst! Andra buketten är det faktiskt!

      Förr (”förr”) tulpanfrossades det här också, men… äh jag vet inte riktigt. Det har inte blivit av de senaste åren. Jag verkligen löv tulpaner så det handlar väl om en kombination av blir-inte-av och lite snål-har-fått-prioritera… 🙁 för nu när det finns miljösmarta blommor behöver inte samvetet bli gnälligt heller! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *