14/2 – om en massa hjärtans dag!

Dagsens tips: pimpa mobilen!
15/2 - om att stå mycket stilla.

Mitt lilla hus doftar gott av presentljuset från Mallias och i köket står en alldeles fantastisk tulpanbukett (ni vet en sån där floristbunden prunkande obegripligt tät blom-löv-blom-löv bukett) från samme man. Barnen lekte efter kvällsmaten glatt med sina från farmor fådda batteridrivna små valpar och från mormor inslagna polly pocket. Eller alltså, egentligen var nog polly pocket-dockorna till Emmi och Millan fick såpbubblor, men lillasyster är apsilut besatt av dockor och satt en lång stund och pillade och klädde (läs: försökte klä) och lekte. Innan vi började göra iordning för sovning ringde storasyster och tackade för presenterna. Milla ville såklart också prata och hon börjar faktiskt (äntligen 😉 få koll på det där med att prata i telefon. Det är förresten ruggigt smidigt med ”direktringarappar” som iDarling; den ringer direkt och fyraåringen behöver inte in å bläddra i telefonboken!

Jag hoppas ni alla har haft en bra dag, med eller utan inslag av Valentin! Jag skäms såklart för att jag inte köpt några presenter själv, men jag lovar att försöka gottgöra det under årets resterande 365 dagar

Avslutar med ett tips: Tänk på alla olika hjärtfonder som finns. Här finns t ex ett fint ställe att skänka lite pengar till!

Dagsens tips: pimpa mobilen!
15/2 - om att stå mycket stilla.
6 comments Lägg till din
 1. Nä Ullis, det var en docka och en bubbla var till ”dockorna”, jag har ju också märkt lilla Mimmis förtjusning i dockor. Opedagogiskt med pillerillsmå kläder till en 2-åring… tja kanske eller också inte, för rättvisa och glädje är också pedagogiskt, väl?
  Förresten kom jag just på att min pappas 3:e förnamn var Valentin… gör inte det mig nästan genetiskt kompetent till Valentinfirande?
  Hoppas förresten du har varma tassar och rund mage lilla U!

  1. Hehe! Jag anade att det var så, men i ett försök att inte sätta de små delarna i händerna på Mimmi (som iofs oftast inte är lika intresserad av att äta saker som inte är mat) gav vi dockorna till stora och bubblorna till lilla. Det funkade i en minut. ”’Ocka!” tjöt lilla som skrivet lyckligt, och lekattackerade genast!

   Godiset ja… jisses sicken säck! Åt t o m lite till frukost imorse 😉

   Krams!

   ps. rättade lite ;p

 2. HAHA! Var du in och rättade i kommentaren du fick? *noterar att alltid dubbelkolla min stavning innan jag postar*

  Jag är glad att ni haft en bra ♥-dag. Själv hade jag en bättre dag än jag förväntade mig då jag vaknade med snor i hela huvudet. 😀

  Kram!

  1. Jajemen! Här rättas det med rödpenna för glatta livet ;D menokejdå. ska jag vara ärlig får det vara mer än ett stavfel. det krävs nån form av hjälp-mig-jag-gjorde-fel från kommentatorskribenten mä :p

   Uschiamej för sjukdom och snor i huvet. DET kan jag, och är gärna utan!!

   Massa krams och förhoppningar om att det är bättre nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *