4/2 – om första deltävlingen Mello, från Växjö.

3/2 - om att aldrig bli klar.
5/2 - om kylan.

Melodifestivalsdeltävling med en fyraåring i soffan (eller rättare sagt på ”dansgolvet” framför soffan…!) blir en helt annan upplevelse än den tillsammans med chipsdrällande öldrickare! Bidragen blir liksom lite bättre av fyraåringens entusiasm! Eller… iaf inte sämre :p

Hursomhelst. Efter att ha hört alla bidrag tror jag på Kingen och Loreen till Globen å glitterkattsuiten och discotanterna till en Andra Chans. Får se om jag har rätt? Growlen är ju en högoddsare… fast inte min tekopp alls. Emmi håller, inte helt oväntat, på Sjal [sic!] Banan och, mer oväntat, Dead By April ”när han sjunger med den där rösten!” 🙂 Loreen ligger väl bra till att vinna hela alltet om jag ska tolka FaceBook-loggar rätt?

3/2 - om att aldrig bli klar.
5/2 - om kylan.
4 comments Lägg till din
 1. Traditionsmässigt torde dina tips ha funkat – men tänk så fantastiskt att det inte blev så… trodde nånstans att det skulle bli som du trodde, men gläds åt att så inte blev fallet 😀 Loreen var ljuvligt bra – men jag var lite rädd att paret under klänningen skulle smita….;)

  1. Haha! Jag missade nästan hela Loreens visuella bidrag för jag hade en liten dansare som skymde TV:n (har hittat en av nackdelarna med en liten 32″are 😉 ungefär hela tiden…

   Jag tyckte alla bidrag var väldigt bra. Faktiskt. Eller vänta, inte Moniker, men alla andra. Och mellanspelet var outstanding!! Jag gillar Helena Bergström väldigt mycket – tycker hon är en mycket kompetent skådespelare och att det är roligt att hon får bli lite folklig! – och Gina är lika rolig som vanligt. Sarah har grym pondus och tillsammans är trion komplett. Bra gjort Christer!

 2. min lilla sångfågel har hälsat att hon är mycket nöjd, hon ska gå på andra chansen i Linköping och få då se sin favorit: sean banan. Hörde du honom på radio, när han berättade att han blir ”lös om magen” när han är nervös. Kul uttryck. Fast det passar nog bättre in på mitt lösa hull runt midjan!

  Jag gillade Torsten Flinck… alltså, jag tycker inte om det nerdekande, men hans röst är magisk.

  1. Förstår att Liten är görnöjd! Jag har aldrig sett mänskan förr men har förstått att han är den här generationens Markolio? 🙂

   Torsten Flink har ju det där som också finns hos t ex Örjan Ramberg, Kjell Bergkvist, Peter Andersson och gifvetvis Mikael Persbrant: en testestotonhalt så hög att det liksom blir läskigt. Personligen fascineras jag, men avstår från att komma nära. Texten hann jag inte lyssna på så bra men låten dyker säkert upp på fler ställen framöver.

   Det var synd att de tre countrytjejerna inte fick mer plats. Inte för att de hade nån chans till avancemang, utan just därför att det var deras enda fem minuter i Christer Björkmans rampljus. Tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.