Dagsens tips: matcha köksattiraljerna.

22/2 - om minskning på blöjkontot, och ett lite luddigt språk.
23/2 - om Twitter.

”Du är ju dammsugarförsäljare!”, frustade maken med ett kärvänligt asgarv när jag kom hem med den här. Själv är jag trippelt nöjd. Nu är det vips lätt att få mattan under köksbordet smulfri och ergorapidon matchar SMEG perfekt! Sen är det inte fy skam att sälja dammsugare heller 😉

< en för småbarnsfamiljer verkligt praktisk pryl!


Denna orangeroströda skönheten fyndades som x-vara, vilket betyder ett specifikt exemplar prissänkt av en specifik anledning (i detta fall ett returex med, huvudorsak till prissänkning, rätt kraschad kartong). Skillnaden mellan de båda varianter ergorapido vi säljer hos oss är att denna plus-modell har ett lithiumbatteri, vilket i klartext betyder: avsevärt kortare laddtid och något bättre effekt. Eftersom jag gärna köper snygga men hellre bra saker passade det asabra att den färganpassade modellen var just den bättre. Om sen alla har behov av en snabbladdande lyxdammsugare, tja… det låter jag vara osagt ;p

22/2 - om minskning på blöjkontot, och ett lite luddigt språk.
23/2 - om Twitter.
10 comments Lägg till din
 1. Mycket snygg!

  Vet du om man kan byta batterierna på dessa damsugare? Vi har en av äldre modell och batteriet är dåligt. Tänkte jag skulle ta mig till en electrolux affär men ska bara….. 🙂

  Ha en skön torsdag!

  //Malin

  1. Tack!

   Vad jag vet går det i dagsläget inte att byta ut batteriet 🙁 det är som med rakapparater, elektriska tandborstar och en del leksaker. Tyvärr.

 2. Hoppas du blir mer nöjd än vi. Den är inte dålig och vi är glada för vår, men hade högre förhoppningar! Snygg färg och kul att den matchar er sypersnygga kyl!

  1. Jag har ställt in mig på att den ska va skitkass 🙂 har hört från fler vänner att de inte är så nöjda med sin handdammsugare så jag har låga förväntningar: då kan jag bara bli positivt överraskad!

 3. Vi älskar vår ergorapido! Den används flitigt, är nog till och med så att den börjar bli lite sliten 🙂

  1. Jag tror vi mer behöver en hund än en dammsugare 😀 Med tanke på mängden mat som alltid hamnar på golvet 😀 Men förstår att den passar utmärkt i Ullisars hem 😀

   1. Tjohoo! Kallelin! Du är den första positiva användaren jag känner tror jag!

    Marina, jag är ju ingen hundmänniska så en matchad elektronisk hund för smulorna är mer min melodi 😉

 4. Hej,

  det går inte att byta batterier på en Electrolux Ergorapido. De är integrerade i handenheten som du kan ta loss. Så man får byta hela den handenheten – men det lönar sig knappast.

  Du har dock en Lithium-modell, och de batterierna är mycket bättre. De laddas fortare, laddas inte ur lika fort, och kapaciteten försämras inte så fort, som till exempel min trötta tandborste.

  Men snygg är den, och bra för det den är tänkt att användas till – snabb städning!

  1. Hejhej!

   Välkommen hit!

   Japp, batteriinfon finns ju redan i inlägget och kommentarerna ovan, men ibland är det bra att påminna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *