Dagsens tips: pimpa mobilen!

13/2 - om att slå till på en valentinpresent från Adobe?
14/2 - om en massa hjärtans dag!

Nu kan du få en blå iPhone. Eller en grön. Eller gul! Osv. Det kostar några slantar så för egen del föredrar jag skins för att personligfiera min mobil. I en gul stor affär mycket nära min arbetsplats säljs Belkinskins för billig penning. Just nu är min mobil därför guldfärgad!


Fler och fler företag ger dig möjligheten att själv designa ett skin till t ex mobil och dator. Hos iphonebutiken står det tydligt vad det kostar, hos weskins är det klurigare att hitta prisuppgift. Den sistnämndas snyggare hemsida lockar såklart, och produkten känns mer proffsig, men jag kanske måste ladda upp en bild för att få fram ett pris?

13/2 - om att slå till på en valentinpresent från Adobe?
14/2 - om en massa hjärtans dag!
9 comments Lägg till din
 1. Jamen att man kan bli irriterad när dom inte sätter ut pris. Jag vill ju för böveln veta vad det kostar INNAN. Är lite nyfiken på vad ett sånt skins går lös på inne på det där stora gula huset? Skulle verkligen vilja besöka det där huset men det är sååå fasligt långt dit….men men…kanske nån gång! 🙂 Ja kanske inte för att köpa skins då blir det dyrt som tusan men har inte varit på västkusten. Inte en endaste gång faktiskt.

  Här i våran ”by” har vi Dollarstore…där kostar dom 20 kr. Inget Belkin visserligen men det duger fint ändå och passformen är helt perfekt. 🙂

  1. Klart du ska till västkusten!! Men i väntan på det: maila en adress Ulrika! Jag ska ta dig till Gekås i sinnet 🙂 funkar det med silver eller vill du också ha guld? Tror det finns nån slags trä-version också?

   1. Men ååååh så snäll du är! Tack…jag har mejlat dig precis. 🙂

    Tänkte passa på att fråga en sak om jag nån gång kommer mig för att planera in en resa. Var är enklast att stiga av om man åker tåg? Går tågen ens till Ullared? Ja de stannar ju knappast utanför det gula huset hur mkt jag än skulle önska det, haha! 😀

    Mina kids är väldigt roade av att åka tåg men mindre roade av shopping så vette tusan om man ska åka men nån vän istället. Tror nästan det och det lär inte vara problem att få med mig nån. Vi norrlänningar är lite galna i det gula huset. 🙂

    Ja, jag vet att jag är lite galen – det är…ehum…160 MIL till Ullared – ENKEL VÄG!! 😉

    Kram! 🙂

    1. Klart jag hjälper till när jag kan! (mka kolla mailen strax)

     Alltså. Jag tror du får en trevligare resa om du åker med en kompis 😉 kids brukar vara sådär roade av Gekås… 🙂

     Det går inga tåg hit idag (men gjorde förr! min pappa som är galen i tåg kan berätta miljoner historier om ”gamla Ätrabanan”), men det går bussar – jag åker ju med dom! Du tar tåget till Varberg, hoppar sedan på buss 651 mot Ullared och 43 minuter senare är du framme. Ni kan bo här i byn (finns camping och stugbyar), men om ni inte ska shoppa ihjäl er är det kanske roligare att bo i Varberg – eller Falkenberg. Sommartid är det görtrevliga städer! Å du får ju chans att träffa mig!

     Och nä, inte LITE galen hörru! 😀 Hela Sveriges längd för att handla med tusentals andra ;p Men ja… jag vet… det är mer än att bara handla :/

     Nu ska jag kolla mail!
     Krams!

     1. Har länge velat åka men det hela har alltid slutat med att jag inte ids ta reda på hur man enklast tar sig dit. Och nu blev ju detta genast VÄLDIGT enkelt att fråga dig. 🙂

      Den kuligaste reskompisen har jag nog i min egen bror. Vi är rätt lik varandra till intressen och sånt (fast beträffande shopping är han som alla andra karlar). Men tror inte vi kommer att shoppa ihjäl oss typ. Det är nog mera fenomenet Ullared som lockar och allt runt omkring. Om det verkligen är som folk säger.

      Har kikat lite på Gekås hemsida och det var ju bra mkt STÖRRE än jag trott. Visste inte heller att det fanns camping och stugbyar förrän du sa det. Hade väntat mig gula huset och Netonnet. Typ så… 😉

      Och att få träffa dig det vore SUPERKUL! 🙂

      Hoppas hoppas att detta blir av! Och mkt bra pris att boka tåg tidigt såg jag! 🙂

      1. Gekås är enormt stort nu, men byn det ligger i – dvs Ullared – är inte så jättemycket större än det var förr. Det hade verkligen varit görkul om ni tog er ner! Du måste lova att ge mig datum och tider å så där när/om ni bokar!

       Massa krams till dig, du tokiga norrländska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *