10/3 – om en flygrädd på väg.

9/3 - om resfeber.
Dagsens tips: låt inte initial otur förstöra res-humöret!

Vi har precis lämnat stan för resa mot Malmö och Teneriffa. Vi sover på flygplatshotellet inatt å imorron flygs vi. Jag är dödsskraj och kan inte förstå att vi gör det här, men… barnens glädje över två veckor i solen lyckades för en kort men tillräckligt lång sekund få mig glömma och vips, för några veckor sen, var resan bokad.

Huset är förutom lilla Katten Whiske (som blir väl passad) tömt på allt viktigt.

Nu blir det till att bita ihop. Minns du förra årets äventyr? Och sen blir det solkräm, glass och öl!


  edit: 12:57

  Det börjar fint.
  Nu gick bilen sönder.
  Vi stannade i närheten av Eurostop för att fixa en grej och jupp, när vi skulle starta bröt raKETen samman. Nu väntar vi på bärgare. *Fult ord* också. Men vetniva! Det är i såna här lägen det känns fint att åka hemifrån en dag i förväg. Å min flygrädsla hamnar längst bak i orosmagen nu…

  Jag är en smula upprörd på Murphy bara. Men det kunde gått värre! Å vi står bra till – en vägren längs E6 känns icke lockande alls.

9/3 - om resfeber.
Dagsens tips: låt inte initial otur förstöra res-humöret!
10 comments Lägg till din
 1. *kram* Då kan det ju bara gå bättre nu? Och lägligt om raKET ska lagas nu när ni ändå inte behöver honom 😀 på ett tag 😉 Tåg till Malmö kanske?

  1. Tack vännen!!

   Taxi å tåg var plan B, men vi slapp som tur var (vi hade packat för bilresa, inte för tåg-dito)! M:s pappa kom och hämtade oss efter jobbet (fick ju sitta i hstd några timmar). Hur vi kommer hem vet vi dock inte. Bilen står ju på verkstad i Halmstad. Förhoppningsvis lagad…?!

   1. Kan vi så hämtar vi er gärna! Har ju en extra bakåtvändstol jag kan montera in och din lilla söta rumpa får nog rum mellan dem 😀

    1. Men du är ju världens gulligaste! Problemet är att vårt plan landar så sent (21:xx, minns inte exakt) å Mattias måste upp och jobba på måndagen… men… vi kanske tar sig på orden om vi är desperata 😀

     <3

 2. Ajajdå. Alltid trist när bilen pajar. 🙁

  Ha en riktigt trevlig resa nu och hoppas ni får sova riktigt gott på hotellet nu. 🙂 Skönt att din flygrädsla ”botades” en aning nu om än tillfälligt.

  Kram!

  1. Ja, det var inte bästa situationen att gå sönder. Men inte den sämsta heller 😉 det gäller att fokusera positivt som Marina hintar om här ovanför!

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *