24/3 – om svårt att sitta still.

23/3 - om dan före dan före flygardan.
Dagsens tips: teckna snyggt! - eller, make up för kids 🙂

När man är fyra år är det inte till att låta sina föräldrar passa på att slappa i solstolen medan lillasyster snarkar sin siesta. Tur då att det en dag dök upp ett hopptält på hotellet!

Annars har vi vår fantastiska animación/aktivitetsansvariga Rhuzzo (från Venezuela) som hjälper oss ta hand om, aktivera och leka med barnen på dagarna. Med en outgrundlig inspiration, energi och kärlek tar hon sig an hotellets alla ungar – och vuxna – och anordnar aktiviteter som passar alla. Det är en alldeles fantastisk mänska det där! Och oavsett om det gäller minigolf, skattjakt, vattengympa, ansiktsmålning, bowling eller kvällarnas minidisco är hon en källa till glädje för våra två barn (”’usso!” skriker dom av lycka när hon dyker upp för sina dags- och kvällspass!) och tacksamhet från oss vuxna! Utan henne hade semestern tveklöst inte blivit så underbar som den varit!

Muchos gracias, Rhuzzo! Du är fantastisk!!

23/3 - om dan före dan före flygardan.
Dagsens tips: teckna snyggt! - eller, make up för kids 🙂
4 comments Lägg till din
  1. Ah, så ni saknar inte Lollo eller Bamse och allt vad de heter i svenska resebolags lekanläggningar? Ja vill minnas att barnens … vad det nu hette annars var ganska populärt vid tiden för Monte Rojo med sånger om vad resenärer fån andra resebyråer gjorde på dass bl.a. följt av våldsamma fniss!

    1. Du menar ett r? ;D

      De klubbar som finns på koncepthotellen har ju alltid skandinavisk (eller skandinaviskt talande) personal. Det blir ju mer utmaning med en sydamerikanska! – om än hon pratar bra engelska 🙂 dessutom är alla hennes aktiviteter gratis och enbart på hotellområdet. Vi löv hör!

  2. Det var ungefär så jag undrade/menade! Wi löv att ni har det bra och att ni snart kommer hem!
    Pussar väntar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *