26/3 – om hola Sverige!

25/3 - om adiós Teneriffa!
27/3 - om gör-det-knappast-själv.

Men ärligt? Facebookläst jämrans mycket om ”vår” de senaste två veckorna. Nu när vi kommit hem kan jag inte låta bli att tro alltsammans var en komplott för att få oss känna hemlängtan!? Inte en enda utslagen knopp på buskar eller träd och några ynka krokusar i rabatten, that’s it. Och nä 6 grader och rå dimma är inte ens i närheten av min definition av årstiden vår.svensk västkust vs teneriffas sydkust: 0-7

Imorron hoppas jag på bättring *hutter* för det enda positiva med det här gråvädret är att vi nu faktiskt inte missat så mycket av underbarast-på-hela-året knoppsprickningen som jag befarade när jag satt vid den kanariska poolen. Positiv fokusering! – eller ”semesterfull” som en av mina vänner finurligt formulerade det!

25/3 - om adiós Teneriffa!
27/3 - om gör-det-knappast-själv.
9 comments Lägg till din
 1. Ahhh, göttans med lite semester – även om ni blev ”blåsta” på våren när ni kom hem 🙂 Här i Dalom har vi faktiskt haft 15 grader idag – trots skugga. Inte klokt! Men inga knoppande träd (förutom de på mitt matbord :)) i sikte än. De får gärna vänta också!

  Tack för fina ord! Ja, kräkis är bland det värsta som finns och då blir jag inte själv sjuk (peppar, peppar – väldigt sällan isf och inte de vanliga bacillerna) utan det är lilla skruttan jag bävar för ska insjukna. Förra vintern slutade på barnkliniken och det vill jag inte göra om! Trotsar dock mina farhågor och släpper dit henne imorgon med, de ska till skogen och hon vill så gärna. Mammans rädlsa känns liksom svår att motivera för en tre-åring. Dessutom kan hon lika gärna redan vara smittad :/ I cross my fingers!

  Nä – snart har vi bebis här!!! Heeeeelt bananas.

  Kramen!

  1. Idag fick vi vår! Massa sol och värme och blå himmel och jisses så härligt!

   Vi fick vår första kräksjuka ever på Kanarieöarna. Eller alltså. Vi fick den på väg till Kanarieöarna. Men det visste vi ju inte då, fast när EmmaLi kräktes för åttonde gången innan vi ens bordat planet började vi ju ana… fy fan. Det blev mängder av läkarbesök och sen halvakut resa till barnsjukhuset i Las Palmas. Efter det borde varje form av magsjuka upplevas som kakbitar, men… det går ju liksom inte att jämföra och man glömmer ju. Typ som att det finns kvinnor som föder mer än ett barn 😀

   Massa krams!

  1. ♥ ♥ ♥

   TACK för hjälpen att komma hem!! Utan dig hade vi haft enorma problem att lösa transporten från Malmö å hem!!

 2. Och här regnar det. Usch så besviken jag är. Snön försvinner ju och det har inte ens varit påsk ännu! 🙁

  Sån trevlig semester ni verkar haft – och för att inte tala om alla fina bilder! :). Jag har knappt läst bloggar på länge men nu är jag nästan ifatt. 🙂

  1. Det har varit en alldeles fantastisk semesterresa för oss! Kanarieöarna is da shit för oss uppenbarligen!

   Vi hade otroligt fint väder igår, idag har det varit lite kyligare (mest på grund av vind) men jag hoppas våren är här på allvar och att måndagsens crappy vinterflashback var ett elakt undantag. Regn hos er låter riktigt kass. Det är väl mycket snö som smälter bort då?

   1. Jo, tyvärr är det så att mkt snö smälter bort. Men nu har de lovat lite snö och framför allt kallare till helgen. Tummen upp för det! 🙂 Vi vill ju inte att resten av skidsäsongen ska smälta bort…

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *