27/3 – om gör-det-knappast-själv.

26/3 - om hola Sverige!
28/3 - om rasism och översitteri.

Hamnade framför en repris av Martin Timell som byggde loft på TV4 och blev genast en blandning av konfunderad och lite irriterad. Vad hände med hemmabyggar- inspirationsprogrammet Äntligen Hemma? Det här var var inget diy-projekt utan metall och härdat glas och cirkelsågar i ljus och fräsch sekelskiftslägenhet. Fast så kanske det alltid har varit iofs? Bara att jag mest zappat förbi korta snuttar å missat dom här monsterjobben?

26/3 - om hola Sverige!
28/3 - om rasism och översitteri.
4 comments Lägg till din
  1. Det är mycket inredning på tv nu. Inte allt verkar vara möjligt att fixa själv. Själv har jag snöat in på engelska monsterprojektprogram. Folk som inte fattat att ett hus med sprickor du kan se ut genom kanske inte mår bra eller ska bygga ett rosa runt hus med torn på ett par månader. Det är skönt med andras vedermödor från tv-soffan när man vet att det ordnar sig.

  2. Jag tycker det blivit ”värre” med det stora projekt dom kör, det har liksom escalerat, men det blir kanske så efter galet-många-år-med-program att allt liksom redan är gjort? Alla små-projekt tycker jag nog fortfarande är i diy-kategorin 😀

    1. Tänker du på de där ”vi gör om ett redan fantastiskt hus till nåt vi vanliga dödliga inte ens kan drömma om”? Ja där håller jag verkligen med dig!

      Jag kanske hamnade i ett ovanligt projekt då. De skulle bygga en balkong/loft i ett rum på 150 kubik eller så med glasräcke fastsatt i fyrkantiga ihåliga metallstolpar. Kolla på hemsidan (avsnitt 10) eller fortsättningen av bygget i nästa program. Helt galet. Och inget jag gett mig på själv…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *