3/3 – om (tyvärr inte) dags för ny TV?

etik i vardagen: Den Gyllene Regeln.
4/3 - om ett 92-årskalas.

Vår fjärrkontroll har valt att delvis lämna in. Vi kan justera volym och ambilight men kan inte byta kanal, läsa text-tv eller se PiP. En snarlik fjärris spanades på Philips hemsida men den var inte riktigt exakt. Billig var den iaf. Tyvärr så pass billig att det nog inte är försvarbart att köpa ny TV. Tüsan också.

Tur det går att läsa info jämförbar med text tv-sidan 650 på mobilen 🙂

etik i vardagen: Den Gyllene Regeln.
4/3 - om ett 92-årskalas.
One comment Lägg till din
  1. haha ja. det där angående christer sjögren och lotta engberg i min blogg för ett tag sedan, stämmer. det är vidrigt. nu har jag DESSUTOM fått reda på att christer och hans tidigare bedragna fru, umgås privat med lotta och hennes nya man… Undrar om de ligger med varandra oxå? Alla 4… Christer kan ju uppenbarligen det här med att ordna det bra för sig! // Jenny p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *