8/3 – om att ta tillvara på tiden.

7/3 - om att inte kunna packa kappsäck på en kvart.
9/3 - om resfeber.

Döttrarna sover hos mormor och vad gör vi? Jobbat, packat und… jetzt ins säng.

I vanliga fall landar jag sällan mellan lakanen före midnatt. Det blir på tok för sent när Millan väcker minst en gång varje natt, och sen envisas med att vara pigg kl sju (i natt fick hon i desperation ligga mellan oss och hujedamej 160 cm räcker inte till).

Så varför går vi då å lägger oss den enda kväll vi garanterat inte behöver gå upp ”för tidigt” dan efter? Tja. Svara på det du som kan ;)

7/3 - om att inte kunna packa kappsäck på en kvart.
9/3 - om resfeber.
6 comments Lägg till din
 1. Tänk vi då som ibland får trängas med både 2-åring och bebis i 160 säng. Min rygg är heeeelt paj. Man sover ju inte gott direkt. Men det hoppas jag att ni gjorde inatt!

  1. Så var det ett tag hos oss med, men vi var tvungna att styra upp det där. Barnen sover nämligen inte bättre eller ens bra hos oss – heller – så det bästa har varit att de sover tryggt och gosigt i sina egna sängar. Och vi i våra.

   Imorron ska vi bo i ett familjerum på hotellet vid Sturup. Ujuj. Vi får la se hur det blir… kanske nån av oss får sova på golvet 🙂

   Krams!

   ps. nä, vi sov inte gott alls. vaknade lika tidigt som M brukar väcka oss… bara lite tröttare än vanligt eftersom vi inte gick och la oss alls så tidigt som jag tänkt… blä. men snart är vi iväg på resan och då ska vi sova! MYCKET!

 2. Helt riktigt att lägga sig i tid. Ni behöver nog säkert den sömn ni kan få.

  Här är vi ibland fyra i sängen. Aningen trångt med 9-åring och 5-åring. Men det var nästan värre när den lilla var bebis. Man fick vara så rädd att storebror la sig på lillebror på natten. Sov himla dåligt då…… Nu är de så vana att trängas. 🙂

  Kram!

  1. Det låter så gosigt när andra trängs med sina barn i sängen tycker jag! Själv får jag panik när det blir trångt och sparkigt och snarkigt och de enda som mööööjligen sover är ungarna! Och Mattias då förstås 😉

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *