9/3 – om resfeber.

8/3 - om att ta tillvara på tiden.
10/3 - om en flygrädd på väg.

Jag är alldeles förfärligt resfebrig. Jag är så orolig och spattig att jag inte ens kan formulera ett vettigt blogginlägg. Så, nä. Bättre än så här blir det inte.

Trevlig helg!

ps. Lite Mello2012 kan jag iaf trycka ur mig: Jag tycker Dannys låt är bäst inför morgondagen och efter den kommer David Lindgren (tror jag han heter?). Loreens bidrag har jag tröttnat på: den är okej att lyssna på tillsammans med framträdandet men på radio blir den tjatig efter första refrängen. Både Thorsten och Björn har okej bidrag, DBA kör en röstfångarkampanj (kredd på den!) och Saades ex har en riktigt bra låt, i andra sammanhang än den de figurerar i imorgon. Dom andra bidragen minns jag inte 😉

Vi ska se finalen på hotell-tv! Var tittar du?

8/3 - om att ta tillvara på tiden.
10/3 - om en flygrädd på väg.
9 comments Lägg till din
  1. Nu läser jag nog i fel ordning och vet inte vart du ska men jag kommer ikapp. Jag säger trevlig resa så länge.

  2. Ha en helt underbar resa 🙂 det är nu värda! Sola mig lite brun oxå! 🙂 och flygresan kommer gå super. Kram <3

  3. Vi har samma topp du och jag, på Mello alltså 😀 Men i det stora hela ändå ett starkt startfält i år tycker jag. Hoppas inte Loreen vinner, tror Danny har störst chans i Europa – han är ju redan känd och stor i öst…

    1. Hade inte helt rätt på Melodifestivalen men det är okej. Förvånande, men coolt, dock att Thorsten fick tredje flest poäng! Skönt att slippa läsa skvallerjournalisters teorier efter det 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *