10/4 – om på tok för kallt.

Dagsens tips: bärbar dvd-spelare.
11/4 - om rea på Robert 🙂

Plötsligt är det inte längre några diskussioner hemma om huruvida ungarna ska kläs efter almanacka eller väderlek. Vem som tycker vad? Tja, jag är alltid frusen och har gärna vantar långt in i maj utan att ”skämmas” 🙂

Det är inte så stora temperaturväxlingar över dygnet nu. Från att för nån vecka sen skilja så mycket som femton-tjugo grader (ner till -5° på nätterna) är det just nu ungefär lika samma dag som natt. Och fem ynka plusgrader är ju inte så mycket att hänga i påskriset? Särskilt inte i kombination med horisontellt regn och vindar från ishavet. Nä. Det blidde vinter igen. Känns skönt då att ha goa minnen från sommar på Teneriffa i färskt minne! – och det går ju framåt i rabatterna, om nån vecka är varenda scilla överblommad säkert!

Dagsens tips: bärbar dvd-spelare.
11/4 - om rea på Robert 🙂
2 comments Lägg till din
  1. Shit vilken skillnad och vi bor i samma land. Vi kan inte ens se våra gräsmattor ännu för all snö. Och blommor? Nej nej, inte förrän till midsommar. Ungefär…

    Under påsken hade vi riktigt kalla nätter, -18 när vi steg upp på morgonen. Det var riktigt bra det för det var bra skoterföre och inget slask ute. En hel del kyl- och frysvaror kunde vi ha ute på nätterna så sparade vi lite gasol på det i stugan. Inte alls dumt det! 🙂

    Kram! 🙂

    1. Det är helt galet att det kan skilja så! Å andra sidan, jag har fågelvägen ungefär lika långt till Medelhavet som till dig… Sverige är ett långt land!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *